VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yavru kedi ecel terleri döktürdü!

3 Haziran 2012

Adliye binası önünde zabıta aracının tekerleğinin arkasına gizlenen yavru kedi, itfaiye ve zabıta ekiplerine ecel ...

Adliye binası önünde zabıta aracının tekerleğinin arkasına gizlenen yavru kedi, itfaiye ve zabıta ekiplerine ecel terleri döktürdü. Ekipler, yavru kediyi kurtarmak için bir saat uğraştı.

Olay, Hürriyet Caddesi’nde bulunan Adliye binası önünde meydana geldi. Vatandaşlar itfaiyeye yavru bir kedinin ağaçta sıkışıp kaldığı ihbarını yaptı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler gelmeden ağaçtan inen kedi şaşkın bir halde kenarda beklemeye başladı. Herkes yavru kedinin kaçmasını beklerken o daha zorunu denedi. Yavru kedi zabıta aracının tekerleğinin arkasına girerek gizlendi. Bu dakikadan sonra yorucu bir operasyon başladı. Ekipler bir süre kedinin nereye saklandığını tespit etmeye çalıştı. Daha sonra yavru kedinin tekerleğin arkasına saklandığı görüldü. Bir yandan itfaiye, diğer yandan zabıta ekipleri yavru kediyi çıkartmak için ne yaptıysa başarılı olamadı. Çevreden geçen gençler ekiplere yardım ederek aracı sallamaya başladı. Ancak yavru kedi saklandığı yerden çıkmadı.

Yaklaşık bir saat süren çalışma sırasında adeta ecel terleri döken zabıta ekipleri en son kendi elleriyle kediyi saklandığı yerden çıkartmayı denedi. Bir zabıta ekip eline giydiği eldivenle yavru kediyi tuttu. Minik kedinin çığlıklarına rağmen zabıta ekibi operasyonu tamamladı. Saklandığı yerden çıkarılan yavru kedi bahçeye bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.