VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu görüntüleri özlemişiz...

22 Ağustos 2012

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri bayramın üçüncü gününde ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri bayramın üçüncü gününde CHP ve MHP il teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı. İlk olarak CHP il teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Sayın ve beraberindeki il yönetim kurulu üyelerini CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkan Yardımcısı Murat Gücüm, Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün ve beraberindeki partililer kapıda karşıladı.

Siyasi partiler arasındaki iletişimin güçlenmesi amacı ile bayramlaşma ziyaretlerini bu bayram AK Parti olarak gerçekleştirdiğini söyleyen Ömer Sayın, geçtiğimiz günlerde menfur bir saldırı sonrası hayatını kaybeden CHP İl Genel Meclis Üyesi Sabahattin Öztürk’ün acısını paylaşarak CHP teşkilatlarına başsağlığı diledi.

“UNUTULMUŞ BİR GELENEĞİ HATIRLATALIM İSTEDİK“

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın CHP’de yaptığı konuşmasında, “Bir arada bulunmamızı sağlayan en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Daha önceden Bolu’daki siyasi partiler arasında unutulmuş bir geleneği hatırlatalım istedik. Hangi partiye, hangi fikre mensup olursak olalım Biz bu topraklarda yaşayan, Bolu’da yaşayan aynı değerleri aynı hassasiyeti hisseden insanlarız. Bolu’muzun, ülkemizin, bölgemizin, insanlığın içerisinde bulunduğu sorunları var. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için birbirimizle kavga etmek değil, birbirimizle oturarak konuşmak, tartışmak ve ortak akılla doğruları bulmak zorunda olan insanlarız. Siyaset yapmanın altında yatan gerekçede budur” dedi.

“BU ZİYARET BİR MİLAT SAYILMALI”

Sayın’ın konuşmasının ardından söz alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu bayramı bizler buruk bir şekilde karşılıyoruz. Ama bu üzüntülü ortamda sizlerin bu ziyareti bizleri ve teşkilatımızı fazlasıyla memnun etmiştir. Geçmişte bu tür adımlar atıldı; fakat devamı gelmedi. Bir parti diğer partiye bayramlaşmaya gitti; ancak ertesi sene bunun devamı gelmedi. Bu nedenle AK Parti İl Teşkilatının bu ziyaretini bir milat saymak lazım. Ramazan Bayramı’nda Adalet ve Kalkınma Partisi bizi ziyaret ettiyse, bundan sonrada CHP’nin İl Örgütü’nün de Kurban Bayramı’nda bu adımı atması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

RAMAZAN: “ZİYARETLERİN DEVAMI GELMELİ”

AK Parti’nin gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, “Bu ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ülkemizin zor günler geçirdiği bu günlere özellikle de bayramda artan terör eylemleri nedeniyle bizim birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizlerin isteği, bu ziyaretin burada kalmamasıdır. Bundan sonrada yerelde Bolu ile ilgili istişarelerde bulunarak fikirlerimizin alınması noktasında ziyaretlerin devam etmesinin daha doğru olacağını düşünüyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.