VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'den teröre kınama geldi...

23 Ağustos 2012

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Ercan, terör saldırılarını kınadılar.   Ramazan ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Ercan, terör saldırılarını kınadılar.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününden bu yana çatışmaların sürmesi ve şehit sayısının giderek artması, MHP Bolu İl ve Merkez İlçe Teşkilatı'nın büyük tepkisine neden oldu. Şehit haberleri üzerine hükümete ağır sözlerle yüklenen MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, iktidarın PKK'yı yok etme kararı alması durumunda Mhp olarak kendilerine destek vermek için hazır olduklarını söyledi. Ramazan, "Şuanda devletimizi fiilen yöneten Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hz. Ömer 'Fırat kıyısında bir koyun kaybolarak ölse, Allah bunun hesabını benden sorar' demişti. Ermeni ve İsrail uşağı PKK'nın aldığı her candan, akıttığı her damla kandan Sayın Başbakan sorumludur. Dün Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri konvoya kurulan pusu ve sonrasında çıkan çatışmada şahit sayısı 5, yaralı sayısı ise 7'ye yükselmiştir. Şehit olan 5 vatan evladımızdan biri olan ve Bolu 2'nci Komando Tugayı'ndan geçici olarak Hakkari'ye giden Komando Astsubay Hüseyin Çetin, Bolu Merkez Kürkçüler Köyü'nde ikamet etmek olup, eşi köyümüzün ebesidir" dedi.

Kandil'e Türk bayrağı dikmek için kararlılık gösterilmediğini ifade eden Mustafa Ramazan, "PKK ile görüşme yapmak için bir araya gelme konusunda nasıl kararlılık gösterebiliyorsunuz. Kandil'e Türk bayrağını dikmek ve içerideki teröristlerin kökünü kazımak için neden siyasi kararlılık göstermiyorsunuz. Artık yeter Sayın Başbakan. Bu ateşi, bu yangını söndürmenin zamanı hala gelmedi mi?" diye konuştu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Ercan da kanlı bir Bayram geçirdiklerini belirterek, "Türkiye bir Ramazan Bayramı yaşadı. PKK ve BDP ise el ele sarmaş dolaş bu milletin bayramını kutladılar. Sivil halkı çoluk çocuk, yaşlı demeden bombaladılar. Bir Mehmetçiğin şehit olduğu meydanda tüm utanmazlıklarını sergileyerek kucaklaştılar. Bunlar insan olamaz. Bu insanlıktan nasibini almamış kuduz köpekler ne istemektedirler. Amaçları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni parçalamaktır. Avuçlarını yalarlar" dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.