'Kuzeyin Oğlu' fırtına gibi esti...

Bolu’da düzenlenen Beyaz Et Festivali’nin son gününde sahne alan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, sevenlerine unutulmaz ...

'Kuzeyin Oğlu' fırtına gibi esti...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da düzenlenen Beyaz Et Festivali’nin son gününde sahne alan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Hükümet Meydanı’nda düzenlenen 6’ncı Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Volkan Konak, hayranlarını kendinden geçirdi. On binlerce kişinin meydanı doldurduğu konsere ‘Yaktılar beni’ isimli şarkısıyla başlayan Volkan Konak’a, ilk parçasının ardından ödülleri verildi. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu şarkı söyleyerek çıktığı sahnede ünlü sanatçıya çiçek, plaket ve bir sepet dolusu beyaz yumurta hediye etti. Ödül takdiminden sonra hayranlarıyla sohbet eden Konak, başından geçen anılarını anlattı. Bolu hayranı olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, kendisini izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde birbirinden güzel şarkıları ve şiirleriyle konser alanındakileri adeta kendinden geçiren Kuzeyin Oğlu, Türkiye’nin kara günler yaşadığını söyleyerek milli marşlar da seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlar da Türk bayraklarıyla Volkan Konak’a eşlik etti. Ünlü sanatçı iki sat boyunca kaldığı sahneden alkışlar arasında ayrıldı.

1 yorum yapılmış

  • ahmet bayındır (13 yıl önce)
    Keşke stadyumda dinleseydik herkes ayakta birbirine girmiş vaziyette pek olmadı. Herkes oturur tadını çıkartarak bu mükemmel konseri rahatça izlerdi..
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.