VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu da 'Devlet Faresi'...

22 Eylül 2012

Bolu'da devlet dairelerine girerek memur ve hastanelerde tedavi gören hastaların cüzdanlarını çalan Fatih Ö. (19) ...

Bolu'da devlet dairelerine girerek memur ve hastanelerde tedavi gören hastaların cüzdanlarını çalan Fatih Ö. (19) yakalandı. Yakalanan şahsın gözaltına alındıktan sonra polislere 1 ay sonra askere gideceğini söylediği ifade edildi.

Bolu'da yaklaşık bir seneden beri devlet dairelerinde yaşanan memurların ve hastaların cüzdanlarının çalınması olaylarını takibe alan Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler devlet dairelerindeki güvenlik kameralarından şahsın kimliğini belirlediler. Polis ekipleri Bolu'nun Gerede ilçesinde Fatih Ö.'yü saklandığı evde kıskıvrak yakaladı. Apar topar gözaltına alınan şahıs ilk ifadesinde “1 ay sonra askere gideceğim. Beni bırakın” diye yalvardığı öğrenildi. Emniyetteki ifadesinden sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan Fatih Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Devlet dairelerine dadanan şahıs;

20.06.2011 tarihinde AİBÜ Tıp Fakültesi'nde hasta olarak yatan Kıymet Amasulu'nun yattığı odaya girerek çantasından 1000 TL değerinde altın ve künye çalmış.

14.05.2012 tarihinde Milli Eğitim Müdürlüğü binasında memur olarak çalışan Hatice Kocaman'ın çantasından cüzdanı çalarak içindeki 1100 TL nakit parayı çalmış.

09.03.2012 tarihinde Gölyüzü Aile Sağlığı Merkezi'nde Reyhan Buçan Terzi'ye ait cep telefonu çalmış.

11.09.2012 Özel Köroğlu Tıp Merkezi'nde görevli hemşireler Reyhan Çakır, Ezel Akdeniz ve Emine Özdemir'e ait çantalardan para ve ziynet eşyası çalmış.

25.08.2012 tarihinde AİBÜ Tıp Fakültesi Kadın Doğum Ünitesi'nde Melek Yörük'ün çantasından 1000 TL'lik ziynet eşyası çalmış.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.