VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'dan Silivri'ye bin mektup...

13 Ekim 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan milletvekilleri Mehmet Haberal ve ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan milletvekilleri Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’a bin adet mektup gönderdi.

Partililer ve vatandaşlar tarafından yazılan bin adet mektubun Silivri Cezaevi’ne gönderilmesi için PTT binasında önünde buluşan CHP Bolu İl Teşkilatı, basın açıklaması yaptı. Mektup gönderme töreninde, partiden yapılan açıklamada, “Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal 490 gün halkın iradesine rağmen tutukludur. Peki vekillerimiz yani halkın iradesini tutukluğa mahkum eden bağımsız Türk mahkemeleri mi yoksa sözde demokrasi aşığı Tayyip Erdoğan mahkemeleri mi? AKP’nin ve başbakanın demokrasiden ne anladığını bilmiyoruz ancak demokrasiyi hangi amaçlar uğruna kullandığını çok iyi biliyoruz” denildi.

“DARBELERE BİZ Mİ ORTAĞIZ YOKSA AKP Mİ?”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta CHP’yi darbecilikle suçladığını belirten CHP Bolu İl Teşkilatı, “80 darbesinde yüzlerce partilimiz hapis yatarken, işkence görürken, sen hangi mahkemede yargılandın? Sayın başbakan, sen hiç işkence gördün mü? AKP darbelere meydan okuduğunu söylüyor. Peki, AKP ve Sayın başbakan, Kenan Evren’e ceza verdi mi? Kendisine muhtıra veren Genelkurmay Başkanı’na ceza verdi mi? cezayı geçtik. O komutana devlet üstün hizmet madalyası verdi. Bu sefer soruyu biz soruyoruz; darbelere biz mi ortağız AKP mi?” ifadelerine yer verdi.

Basın açıklamasının ardından 500’ü Mehmet Haberal’a, 500’ü de Mustafa Balbay’a iletilmek üzere toplam 1000 adet mektup Silivri Cezaevi İnfaz Kurumu’na gönderildi.

1 yorum yapılmış
  • Muho
    13 Ekim 2012 • 11:00
    Nerde boş isler orda bizimkiler tek kelime rezillik
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.