VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tanju Özcan'ın sırrı çözüldü!

15 Kasım 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın soru önergeleri altındaki gerçek ortaya çıktı. Özcan’ın ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın soru önergeleri altındaki gerçek ortaya çıktı. Özcan’ın köyleri ve hastaneleri gezen danışmanından aldığı raporlarla çalıştığı öğrenildi.

 

Ak Parti’den iki ve CHP’den bir milletvekilini meclise gönderen Bolu’nun en aktif vekili olarak dikkat çeken CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın çalışma sırrı ortaya çıktı. Meclise verdiği soru önergeleri ve medyadaki açıklamalarıyla sürekli gündeme gelen Tanju Özcan’ın en büyük destekçisinin danışmanı İsmail Özgüneylioğlu olduğu öğrenildi. Muhalefet partisinin aktif milletvekilleri arasında yer alan Tanju Özcan’ın danışmanı İsmail Özgüneylioğlu, elinde kartvizitler, not defteri ve telefonla köyleri geziyor. İlçeler de dahil olmak üzere merkeze bağlı birçok köyü gezen Özgüneylioğlu, vatandaşlara Tanju Özcan’ın çalışmalarını nasıl bulduklarını soruyor. Daha sonra da sıkıntılarını ve isteklerini not alıyor. Köylerde olduğu gibi hastaneleri de gezen danışman, bu gezilerde aldığı notları Tanju Özcan’a iletiyor. CHP’li vekil de vatandaşların istek ve önerilerine göre mecliste soru önergesi veriyor.

Danışman İsmail Özgüneylioğlu’nun raporları sayesinde vatandaşların sesine kulan veren Tanju Özcan, mecliste sıkıntılara çözüm arıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.