VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Üye polemiği büyüyor...

26 Kasım 2012

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan arasında üye ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan arasında üye polemiği başladı. Tanju Özcan, CHP’li 75 kişinin sahte belgelerle AK Parti'ye üye yapıldığını iddia ederken, Ömer Sayın özgürbolu’ya yaptığı açıklamada, CHP’de kopma yaşandığını ve istifa eden partililerin istifalarının kabul edilmediğini söyledi.

TANJU ÖZCAN’IN İDDİASI…

CHP Milletvekili Tanju Özcan partisinin il binasında gerçekleştirilen basın toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi. Gazeteciler ile gündemi değerlendiren Özcan, Bolu genelinde toplam 75 CHP’linin kâğıt üzerinde Ak Partiye üye yapıldığını iddia etti. Yaşananların dünya siyasetinde görülmemiş bir durum olduğunu belirten CHP’li vekil, “ Şeytanın bile aklına gelmiyor bu AKP’lilerin hileleri. Kâğıt üzerinde oturup rehberden CHP’ye üye veya değil herkesi buluyorlar. Sonra Tanju Özcan adına bir form dolduruyor, önce parti genel merkezi’ne oradan da Yargıtay’a gönderiyorlar. Başsavcılık da hangi partiye üye olmuşsa onu esas kabul ediyor. Önceki üyeliği düşürüyor. CHP’ye yapılan da bu. Bizim üyelerimiz arasında da böyle bir şey var. Toplam 58 kişi ilçelerle birlikte 75 kişi AK Parti Bolu İl Teşkilatı’na kaydedilmiş. AK Parti’nin önünden geçmeyen partililerin, sahte imzalarla üyeliklerinin düşürülmesine uğraşılıyor” dedi

ÖMER SAYIN’IN YANITI GECİKMEDİ

Tanju Özcan’ın açıklamalarına cevap gecikmedi. Basın toplantısının ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, CHP’den Ak Parti saflarına geçen 75 kişinin yapılan incelemeler sonrasında CHP’li olduklarının anlaşıldığını belirterek, “CHP’den istifa edip partimize çeşitli vesilelerle gelenler olmuştur. Çeşitli zamanlarda partimize gelen vatandaşlarımızdan bazılarının daha önce CHP üyesi olduğu anlaşılmıştır. Bize de genel merkez teşkilat başkanlığımızdan 75 hemşerimizin isimleri bildirildi. Biz şimdi onların kayıtlarına bakıyoruz. Bu vatandaşlarımızın CHP’den istifa ettiğini biliyoruz. Ancak onların istifaları CHP’de kayda alınmamış. CHP neden bunu  polemik konusu yapıyor. Üyelikler polemik konusu yapılacağına, daha önce CHP’de kayıtlı olanların neden AK Parti saflarına katıldığının sorgulanması lazım. Bu da CHP’de kopuşların başladığını ve vatandaşların AK Parti’yi tercih ettiğinin göstergesidir. Bu bizim açımızdan değil CHP açısından sorgulanması gereken bir durumdur” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.