30 gazeteci Boluspor antrenmanına çıkartma yaptı

Bolu’da görev yapan yerel gazeteler ve ulusal ajansların muhabirleri, Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden ...

30 gazeteci Boluspor antrenmanına çıkartma yaptı
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da görev yapan yerel gazeteler ve ulusal ajansların muhabirleri, Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Boluspor’lu futbolculara tatlı ikram etti.

Devre arası kampından sonra Adana deplasmanında giderek Adana Demirspor’u mağlup eden Boluspor, bir aylık aradan sonra evine geri döndü. Bolu’da bir ay sonra ilk idmanına çıkan takıma gazeteciler sürpriz yaptı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (BGC) önderliğinde kulübe giden basın mensupları, futbolcular ve teknik heyete ilk idman öncesi tatlı ikram etti. İyi günde de kötü günde de takımın yanında olduklarını ifade eden BGC Başkanı Caner Güngör, “Öncelikle Oğuz Çetin hocamıza teşekkür ediyoruz. Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmış bir teknik adamın takımımızın başında olması ve onun haberlerini yapmak bizi son derece mutlu ediyor. Yeni yıla kampta olduğunuz için beraber giremedik. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yeni yılını kutluyoruz. Adana deplasmanından aldığınız üç puan için de teşekkür ediyoruz. Bizler sonuna kadar arkanızdayız. İnşallah birlik olarak şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

OĞUZ HOCA DESTEKTEN MEMNUN KALDI 

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin de ikramlarından dolayı gazetecilere teşekkür ederek, “Uzun bir dönemden sonra bu kadar kalabalık bir basın mensubunun bizlere destek olduğunu görmek mutluluk verici. Hepinize teşekkür ediyoruz. Bizler teknik heyet ve futbolcular olarak Bolu’ya layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından basın mensupları futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti. İkramın ardından futbolcular ilk idmanına çıktı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.