VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Babasını bıçakladı

25 Ocak 2013

Bolu’da psikolojik tedavi gören bir genç, ilaçlarını içmesi için kendisini uyaran babasını bacağından bıçakladı.   Olay, gece ...

Bolu’da psikolojik tedavi gören bir genç, ilaçlarını içmesi için kendisini uyaran babasını bacağından bıçakladı.

Olay, gece saatlerinde Sümer Mahallesi Emniyet Sokak’ta meydana geldi. Gölbaşı ailesinin ikamet ettiği evde psikolojik tedavi gören Şafak Gölbaşı (19) ve babası Hayrullah Gölbaşı arasında ilaç içme yüzünden tartışma yaşandı. Oğluna ilaçlarını içmesini söyleyen baba, psikolojik tedavi gören oğlunun bıçaklı saldırısına uğradı. Oğlu tarafından sol bacağından bıçaklanan Hayrullah Gölbaşı, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı adama müdahale ederek ambulansa alırken, 19 yaşındaki oğlu ise kendisini odaya kilitledi. Polis ekipleri tarafından güçlükle odasından çıkarılan Şafak Gölbaşı, ambulansla İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.

  Sol bacağından bıçaklanan Hayrullah Gölbaşı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • Abid KONAK
    28 Ocak 2013 • 13:00
    Allah evlada sağlık sıhatlar versin Babaya acil şifalar ve sabırlar versin. Peki hayırsız evlat olup bu harekatları yapanlara ne demeli "hayırlı evlatmı yoksa hıyar evlatmı demeli"
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.