VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Siyasetin ince oyunları

7 Şubat 2013

Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün istifasının ardından gündeme birçok isim gelmiş yapılan istişarelere karşılık ...

Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün istifasının ardından gündeme birçok isim gelmiş yapılan istişarelere karşılık Gençlik Kolları Başkanı seçilememişti. Yerel seçimlere öncesi başkanın seçilmesi için uğraş verilirken, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu’nun yeğeni Fatih Kutlu isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün istifasının ardından ortaya çıkan polemikler gündeme damgasını vururken, partide yeni Gençlik Kolları Başkanı arayışı da başladı. Geçtiğimiz günlerde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Emre Çalışkan ile Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç Bolu’ya gelmişti. Yapılan istişarelerin ardından Gençlik Kolları Başkanı seçilememişti. Uzun süren toplantıda görüş alışverişlerinde bulunuldu. Yerel seçimler öncesi bu durum partide bazı kesimler tarafından hoşnut karşılanmazken, dün gazetemizin haber merkezine ulaşan isimler arasında Bolu Belediyesi Başkanlığı seçimlerinde aday olacağı kulisler de konuşulan İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu’nun yeğeni Fatih Kutlu ismi ön plana çıktı. Fatih Kutlu isminin de parti de bir grup tarafından desteklendiği öğrenildi.

KAYNAK: boludetay.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.