VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Samsunsporlular bıçakla dehşet saçtı!

10 Şubat 2013

Boluspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın ardından sahaya inen rakip takım seyircileri, ellerinde bıçaklarla pankartlara ...

Boluspor ile Samsunspor arasında oynanan maçın ardından sahaya inen rakip takım seyircileri, ellerinde bıçaklarla pankartlara saldırdı. Polisin yetersiz kaldığı olaylarda kimsenin canının yanmaması teselli oldu. Ligin ilk devresinde oynanan Ankaragücü maçı sonrasında bir Ankaragücü taraftarı sahaya girerek pompalı tüfekle şov yapmıştı.

Boluspor’un kendi sahasında Samsunspor’u 2-1 mağlup etmesiyle ev sahibi takımın taraftarları büyük sevinç yaşarken, Samsunspor taraftarı ise çılgına döndü. Boluspor taraftarlarının stadı terk etmesinden sonra otobüslerine bindirilmek için saha içine indirilen Samsunsporlu taraftarlar, güvenlik güçlerinden sıyrılıp stattaki eşyalara zarar verdi. Ellerinde bıçaklarla sahaya inen taraftarlar, maraton tribününde bulunan Boluspor’un köklü taraftar grubu Yarenler’e ait pankartı kesti. Özel güvenlik ve polis ekiplerinin müdahale ettiği taraftarlar güçlükle otobüslerine bindirildi. Yaşanan olayın ardından Samsunsporlu taraftarların ellerinde bıçakları stada nasıl soktukları akıllarda soru işareti bıraktı.

 Fotoğraf: Hasan Arslan (Futbolumuz Gazetesi)

2 yorum yapılmış
  • Yılmaz Yıldız
    10 Şubat 2013 • 13:00
    Stada girişlerimizde ev sahibi takımın seyircisi olduğumuz halde ta ki çoraplarımıza kadar aranırken rakip taraftarın seyircisine bu rahatlığın verilmesinin anlamı ne? Tek anlamı korku. Çünkü Boluspor taraftarı centilmen ve sessizdir. Uysaldır.Ama rakip öylemi. İşte görüyorsunuz rezilliği. Dün pompalı bu gün bıçaklar. Yarın bu staddan ölü çıkarsa kimse şaşırmasın. Bu nedenle emniyetin stadda görevli memurlarına iyi bir ders vermesi lazım.Ev sahibi taraftarlarına yaptığı o gereksiz katı tututumunu rakip taraftarlarına da göstersin.Tabi ki sıkıyorsa.
  • Murat Al
    11 Şubat 2013 • 13:00
    Bolu emniyeti sadece boluspor taraftarlarına yapıyor yapacağını ! Rezillik gözler önünde herşey ap acık ortada.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.