VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Basınla kayaşmak için davet düzenledi

29 Mart 2013

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Bolu Basını Kaynaşma yemeği verdi. Gerede Basını ve Bolu Basının ...

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Bolu Basını Kaynaşma yemeği verdi. Gerede Basını ve Bolu Basının eksiz katıldığı yemekte Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın Bolu Basınını Gerede ağırlamak istediğini söyledi.

Yemeğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan davete iştirak eden herkese teşekkür ederek, Geredeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ise katılımcılara teşekkür ederek, Gerede Belediyesinin tamamladığı projeler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.

Ömer Sayın yaptığı sunumda şunları kaydetti: çeşitli faaliyetlerimizi halkımıza duyurma. Sizler bize her zaman destek oldunuz. Bu açıdan da bir kere daha teşekkürlerimi arz ediyorum.

Halkımızın oy vererek seçtiği insanlar olarak dönem dönem kendimizi halkımıza hesap vermek durumunda hissediyoruz. Bu toplantıda onlardan bir tanesi. Burada bir Gerede ufuk turu çizeceğiz. Gerede’yi biz bir adım daha ileriye götürmek için uzun zamandır bir çalışma içerisindeyiz. 3 aşamadan bahsediyoruz. Turizm şehri Gerede, sanayi şehri Gerede ve öğrenci Şehri Gerede. 3 ana eksen üzerinde ilçemizi ileriye götürmenin gayreti içindeyiz.

Gerede belediyesinin kalite belgesine sahip bir belediye olduğunu ve bu prensipler doğrultusunda çalıştığımızı söylemek istiyorum.

Sanayimiz ikiye ayrılıyor. Deri sanayi ve karma organize sanayi. Deri sanayi bizim için çok çok önemli. Gerede ekonomisinin bel kemiğini oluşturuyor. Uzun bir tarihi var ve şu anda 100’den fazla tabakhanemiz var deri fabrikamız var. bu fabrikalarımızdan çıkan atık suları, deri ihtisas OSB’nin olduğu bölgedeki arıtma tesisine aktardık. Çevreyi ve dereleri kirletmiyoruz.

İlçemizi turizm açısından geliştirmek, güzelleştirmek amacıyla çeşitli çalışmalarımız devam ediyor. Esentepe Havuzlu Bahçeye yaptırdığımız kütükrestaurant-kafeterya ile bunlara bir yenisini daha eklemeyi hedefledik ve Esentepe´ye uzun yıllar hizmet verecek bir eser bıraktık. Bu tür çalışmaların Geredemizi daha iyi tanıtacağına, dışarıdan gelen misafirlerin dimağında her zaman hoş bir anı olarak kalacağına inanıyoruz.

Projesi Gerede Belediyesi tarafından çizilen ve Gerede Belediyesi´nin girişimleriyle ihalesi Karayolları Müdürlüğü tarafından yapılan üstgeçidin yapımına, 1 Kasım 2007 Perşembe günü başlanmıştı. D-100 Karayolu üzerine kurulan üst geçit, Seviller Mahallesi Cumhuriyet Caddesi´ni, Dayıoğlu Mahallesi´ne bağlıyor.

Zor iklim şartları sebebiyle halkımızın özlemle beklediği Türkiye´nin en Modern Kapalı Pazaryeri tamamlanarak hizmete açıldı. Alışveriş Merkezi standartlarında, tuvaletleri, mescidi, zabıta karakolu, dükkânları, kamera ile kontrol sistemi, çeşmeleri ve kontrol terazileri ile halkımızın layık olduğu bir Pazar ortamı oluşturuldu.

Bunlarla birlikte Başkan Baygın Arkut Dağı Kayak merkezlerinin özelliklerinden, Esentepe çalışmalarından, Ramazan Dede Bilgi Evinden, kısası hem sanayi hem turizm alanında yapılan tüm çalışmalardan bahsetti.

1 yorum yapılmış
  • bolulu vatandaş
    1 Nisan 2013 • 11:00
    Tekrar secimlerde aday olcak herhal yavaş yavaş secimlere ısınıo...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.