Hey gidi Oğuz hoca hey...

Boluspor kendi sahasında kan kaybetmeye devam ediyor. Deplasmanda kazandıklarını  kendi evinde harcıyor. Boluspor kendi evinde kötü ...

Hey gidi Oğuz hoca hey...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor kendi sahasında kan kaybetmeye devam ediyor. Deplasmanda kazandıklarını  kendi evinde harcıyor.

Boluspor kendi evinde kötü oyun sonrasında Karşıyaka’ya 1-0 mağlup oldu. Atatürk Stadyumu'nda tarih tekerrür etti. İlk yarıda İzmir’de oynanan maçta da Banahene 74. dakikada attığı golle takımını 1-0 galip getirmişti. Bolu’da da yine aynı şey oldu. Hem de dakikasına kadar. 74. dakikada Banahene attı Karşıyaka 3 puanı aldı. Kırmızı beyazlı takımımız kendi evinde puan kaybetmeye ve hedeften uzaklaşmaya devam ediyor.

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, Karşıyaka mağlubiyeti sonunda ilginç açıklamalarından birine daha imza attı. Oğuz hoca, “Takımın direncini arttırmak için değişiklikler yaptım. Ancak bu kadar kötü futbol beklemiyordum” dedi.

Oğuz Çetin, “Maçın başlamasıyla oyunun ne kadar zor olduğu ortaya çıktı. Oyun içinde herşeyi yaptık ama istediğimize ulaşamadık. Takımın direncini arttırmak için değişiklikler yaptım. Bırakın arttırmayı gol yedik. Bugün diğer maçlardan farklı olarak performansımın bu kadar düşük olması beni çok düşündürdü. Bundan sonra hedefimiz ilk 6. Bugünkü oyundan memnun değilim. Bahane aramaya gerek yok” diye konuştu.

2 yorum yapılmış

  • cevat demir (13 yıl önce)
    haber dogru manşet hoca bugune kadar aldıgı tüm maçlar şanş eseri hemen bu hoca gönderilmeli takımda en iyi adamı sileni silerler hoca stoberden sol bek mi olur şu mesuttu bi oynatın hakan la önlü arkalı seyret o zaman bolusporu tabi cafer can kesinlikle oynamalı bu takımda
    0
    0
    Yanıtla
  • cevat demir (13 yıl önce)
    haber dogru manşet hoca bugune kadar aldıgı tüm maçlar şanş eseri hemen bu hoca gönderilmeli takımda en iyi adamı sileni silerler hoca stoberden sol bek mi olur şu mesuttu bi oynatın hakan la önlü arkalı seyret o zaman bolusporu tabi cafer can kesinlikle oynamalı bu takımda
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.