VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mahalleye pompalı tüfekle girdiler

30 Nisan 2013

Çıkanlar Mahallesi’nde akşam saatlerinde inanılmaz bir olay yaşandı. 5 farklı arabayla mahalleye giren şehir magandaları ellerindeki ...

Çıkanlar Mahallesi’nde akşam saatlerinde inanılmaz bir olay yaşandı. 5 farklı arabayla mahalleye giren şehir magandaları ellerindeki pompolı tüfek ve demir sopalarla boş bir arazide park halinde bulunan Maşallah Y.'ye ait 14 EL 656 plakalı minibüse saldırdılar. Olayda minibüsün camları kırılırken, polis ekipleri 6 adet boş kovan buldu.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 19:30 sıralarında Çıkınlar Mahallesi’nde bulunan pazaryerinde meydana geldi. İddiaya göre, Maşallah Y. ile Serkan K. arasında kız meselesi yüzünden husumet vardı. Akşam saatlerinde dört ayrı otomobille Çıkınlar Mahallesi’ne gelen Serkan K., yanındaki arkadaşlarıyla beraber Maşallah Y.’ye ait 14 EL 656 plakalı minibüse saldırdı. Pompalı tüfekle minibüse 6 el ateş açan grup, daha sonra demir levye, sopalar ve satırlarla minibüse zarar verdi. Saldırı sonrası minibüsün camları ve kapıları kırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıslar geldikleri araçlarla olay yerinden kaçarken, olay yeri inceleme ekipleri, saldırıda kullanılan pompalı tüfeğe ait boş kovanlar ve demir levyeleri ele geçirdi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.