Polis tetikte...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünde dün gece bir grup öğrencinin toplandığı ihbarı ...

Polis tetikte...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önünde dün gece bir grup öğrencinin toplandığı ihbarı üzerine Bolu polisi üniversite çevresini ablukaya alarak kuş uçurtmadı.

Dün gece saat 23:00’de 30 kişilik sol görüşlü öğrenci Kültür Mahallesi’nde bulunan Meslek Yüksek Okulu önünde toplandı. Yüksekokulun güvenlik görevlileri polise haber verdiler. Olay yerine yaklaşık 50 polis takviye edildi. Polis ekipleri D-100 karayolunun yan bölümünü trafiğe kapattı. Öğrencilerin etrafını saran polis ekipleri kimlik kontrolü yaptılar. Öğrencilerden iki kişi ile konuşan polis ekipleri herhangi bir gerginlik yaşanmaması için dağılmalarını istedi. Yüksekokulun hemen arkasında bulunan ve üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtların giriş ve çıkışlarından polis güvenlik önlemlerini arttırdı. Grup yaklaşık yarım saat sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri  gece boyunca yüksekokul civarında güvenlik önlemlerini üst seviyede tuttu.

1 yorum yapılmış

  • Ülkücü.. (13 yıl önce)
    Madem bu haberi yapıyosunuz iyi güzel ama haberi doğru dürüst araştırında koyun dün gece bazı pkk'lı çabulcular bi yurda baskın yapmış ve ülkücülerin canına kastetmiştir. !!
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.