VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tartışmalı kavşak düzenleniyor

19 Mayıs 2013

  Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde aylardır tartışmaları devam eden Santral Cami’nin ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde aylardır tartışmaları devam eden Santral Cami’nin önündeki kavşakla ilgili müjdeyi verdi.

Ali Ercoşkun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, AK Parti Belde Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Karacasu halkıyla bir araya geldi. Belde ziyaretinde esnafların sıkıntılarını dinleyen Ercoşkun, Santral Camii önündeki kavşağın yanlış yapılmasından dolayı dile getirilen eleştirilere müjdeyle cevap verdi. Ercoşkun, yeni kavşak için ihale yapıldığını ve kazmanın kısa zamanda vurulacağını söyledi.

Kavşağın daha sağlıklı hale gelebilmesi için ihalenin karayolları tarafından yapıldığı ifade ederek, “Bolu’nun turizm merkezilerinden bir tanesi Karacasu beldesi. Termal turizm anlamında, doğa turizmi anlamında merkez olabilecek bir yer ve bu konuda adımlarımız var. Karacasu yolu çift taraflı duble olarak Bolu Belediyesinin de katkılarıyla belli noktaya geldi. Fakat daha sonra santral mevkisi olarak bilinen Karacasu’nun girişinde bir kavşak çalışması yapıldı. Açıkçası çok sağlıklı bir çalışma değildi bu. O süreçte farklı etkiler oluştu ve doğru bir çalışma olmadı. Karayolları ile yapmış olduğumuz girişimler neticesinde öncelikle bu kavşağın daha sağlıklı bir hale gelebilmesi için bir proje çalışması ile birlikte, Karayolları tarafından ihalesi de gerçekleştirildi” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.