Göynük yolu kana bulandı

    Bolu'nun Göynük İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 ...

Göynük yolu kana bulandı
Paylaş
A-A+ Paylaş

 

Bolu'nun Göynük İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Göynük-Taraklı karayolunun Kumcuk mevkiinde meydana gelen kazada, Taraklı istikametine giden Kadir Çakmak yönetimindeki 34 YRU 26 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ali Yılmaz'ın kullandığı 34 GJ 382 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Ali Çakmak (80) olay yerinde öldü. Sürücüler Çakmak ve Ylmaz ile Azam Tüfekçi ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bolu'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.