VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇELİ'YE BOLUSPOR FORMASI

21 Temmuz 2013

HABER: MURAT ÇELİK   MHP Lideri Devlet Bahçeli, Bolu Dağı A.Ş. ortaklarından Ömer Baday tarafından kendisine hediye ...

HABER: MURAT ÇELİK

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Bolu Dağı A.Ş. ortaklarından Ömer Baday tarafından kendisine hediye edilen güneş gözlüğünü “Teşekkür ederim ben güneş gözlüğü kullanmıyorum” diyerek almak istemedi ancak ısrarlar üzerine kabul etti. Bahçeli'ye         Bolu Dağı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan tarafından Boluspor forması verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bolu Dağı A.Ş. CEO’su Raşit Doğan Enhoş tarafından Akademililer Birliği’ne verilen iftar yemeğine katıldı. Akademililer Birliği tarafından Highway Outlet AVM’de düzenlenen iftara katılmak üzere Bolu’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AVM girişinde MHP Bolu İl Başkanı Mustafa Ramazan, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili ve partililer tarafından karşılandı.

KIRMIZI GÜLLERDEN AY YILDIZ

Devlet Bahçeli’yi yakından görmek isteyen partililer AVM önünde uzun kuyruk oluşturdu. İftara dakikalar kala Highway Outlet AVM’ye gelen Bahçeli, ilk olarak yeni açılan bir gözlük mağazasına girdi. Mağaza sahibinin güneş gözlüğü hediye etmek istemesi üzerine Bahçeli, “Teşekkürler ama ben güneş gözlüğü kullanmıyorum” diyerek gözlüğü almadı. Daha sonra işletme sahibinin hatıra kalmasını istemesi üzerine Bahçeli gözlüğü aldı. Daha sonra Kongre ve Balo Salonu’na geçen Devlet Bahçeli orucunu açtı. Devlet Bahçeli’nin yemek yediği masada kırmızı beyaz güllerden yapılmış ay yıldız dikkat çekti.

GAZETECİLER DIŞARI

Duanın ardından orucunu açan Bahçeli, daha sonra sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir saat boyunca katılımcılarla masa başında fotoğraf çektiren Bahçeli, daha sonra Mengen Sofrası Restaurant’a geçerek çay içti. Gazetecilerin çay içmeye oturduğu sırada mikrofon uzattığını gören Bahçeli, “Gazetecilerle işim yok. Dışarı” diyerek basın mensuplarının çıkmasını istedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.