VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÖZÇİMEN BAYRAMI KUTLADI

7 Ağustos 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yayınladığı mesajlar Bolu halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı. Vali Özçimen'in bayram mesajı şöyle: Hizmetlerinde ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yayınladığı mesajlar Bolu halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Özçimen'in bayram mesajı şöyle:

Hizmetlerinde bulunmaktan çok büyük onur duyduğun değerli Bolu'lu vatandaşlarım, Ruhlara güzellik, gönüllere zenginlik veren, toplumsal hayata huzur iklimi getiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Milletinin en önemli vasıflarından biri yardımlaşma ve dayanışma ruhunun son derece gelişmiş olmasıdır. Bu duyguların en belirgin şekilde ortaya çıktığı bazı günler vardır ki bunların en başında da bayramlar gelmektedir.

Bayramlar; dini duyguların geliştiği, milli ve manevi değerlerin güçlendiği, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetildiği müstesna günlerdir.

Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek ve kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba harcayalım. Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin bayramlarını tebrik edip, onların tebessümüyle bayramımızı aydınlatalım. Yaralı gönüllere, umutsuzluğa kapılanlara sevgi ve şefkat eli uzatıp manevi şifa sunalım. Yüreklerin en ağır yükü olan küskünlüklere son verelim. Muhtaç ve kimsesizlere yardım eli uzatarak, dualarını alalım.

Bu duygularla Bolu'lu vatandaşlarımızın, İlimizde görevli tüm kamu görevlilerinin ve basın mensuplarının Ramazan Bayramını kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmelerini dilerim.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.