VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN AYHAN'IN KAÇIRILMASINDA 3 SIR

14 Ağustos 2013

  Sinan Ayhan kendisini dolandıran kişiler tarafından kaçırıldığını iddia ederken, Ankara'daki kişi hakkında davacı oldu. Sinan ...

Sinan Ayhan kendisini dolandıran kişiler tarafından kaçırıldığını iddia ederken, Ankara'daki kişi hakkında davacı oldu. Sinan Ayhan, Ankara'daki kişi tarafından nasıl dolandırıldığı hakkında bilgi vermezken, soruşmaya Ankara'daki kişinin ifadesi, mobese kameraları ve cep telefonu kayıtları ve sinyalleri yön verecek.

Sinan Ayhan bugün polise ifade verdikten sonra evinde ziyaretçi akınına uğradı. Pazar günü 3 kişi tarafından kaçırıldığını, 2 gün boyunca işkenceye maruz kaldığını söyleyen Sinan Ayhan'ın iddiaları üzerine polis soruşturmayı derinleştirirken, kaçırıldığını ve serbest bırakıldığını söylediği yerlerdeki mobese kameralarını tek tek incelemeye aldı. Sinan Ayhan'ın cep telefonuna da soruşturma kapsamında el konularak, kayıtlar incelemeye alındı.

Sinan Ayhan dolandırıldığı kişiler tarafından kaçırıldığını iddia ederken, bayramdan önce dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak şikayette bulunduğunu belirterek, "Ben belirli olaylarla ilgili bayramdan önce avukatımla beraber birilerinden şikayetçi oldum. Büyük ihtimalle dolandırıldığıma ilişkin konuyla ilgili. Ben bu konuyla ilgili Ankara ile bağlantılı olduğu için davayı da orada açtım. Bayramdan sonra dava açılacaktı ve bugün itibariyle açıldı. Avukatım bana bu konudaki gelişmelerin bu olayı iyice su yüzüne çıkardığını ve bizim daha haklı konuma getirildiğimizi söyledi" dedi.

Sinan Ayhan nasıl dolandırıldığı hakkında ise konunun mahkeme aşamasında olması nedeniyle bilgi vermedi. Sinan Ayhan'ın, Ankara'da yaşayan bir kişi tarafından dolandırıldığı, son yaşananlardan sonra soruşturmanın buraya nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.