VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEK AMAÇLARI ONU YIKMAK

23 Ağustos 2013

      CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nı Tanju Özcan'ın desteklediği Hüseyin Yıkılmaz'ın kazanmasının ardından Yüksel Ceylan ve Cahit ...

CHP Merkez İlçe Başkanlığı'nı Tanju Özcan'ın desteklediği Hüseyin Yıkılmaz'ın kazanmasının ardından Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı il başkanlığı için son hamlelerini yaptılar. Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı'nın desteğini alan Kazım Karsu il başkanlığına aday oldu.

Pazar günü Kültür Sitesinde saat 11.00 de gerçekleşecek CHP Bolu İl Başkanlığı'nın olağan üstü kongresi öncesi son hamleler yapıldı. Her biri bir belediye başkan adayını temsil eden 3 adayla seçime girmeye hazırlanan CHP’de, Kazım Karsu ismi öne çıktı. Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı'nın Kazım karsu ismi üzerinde mutabakat sağlayınca, daha önce aday olma düşüncesinde olduğu belirtilen Hüseyin Ekrem Serin ve Raşit Aydın'ın isimleri gündemden çekildi.

Delegeler üzerinde yapılan değerlendirmede, Tanju Özcan’ın adayı olarak bilinen Haşim Ulusoy’un isminin öne çıkması üzerine Kazım Karsu ismi üzerinde adeta bir kutsal ittifak sağlanırken, pazar günü yapılacak seçimlerden nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.