VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'NİN YENİ BAŞKANI MAZBATASINI ALDI, HEDEFİ AÇIKLADI

29 Ağustos 2013

  CHP Bolu İl Başkanlığı'nın olağan üstü kongresini kazanan Kazım Karsu, mazbatasını alarak koltuğuna oturdu. Kazım ...

CHP Bolu İl Başkanlığı'nın olağan üstü kongresini kazanan Kazım Karsu, mazbatasını alarak koltuğuna oturdu. Kazım Karsu yerel seçimlerde Bolu Belediyesi Başkanlığı'nı kazanmak istediklerini açıkladı.

Pazar günü yapılan olağan üstü kongrede seçimi kazanan Kazım Karsu, bugün Bolu Seçim Müdürü Bülent Özdoğan'dan mazbatasını aldı. Adliyenin önünde partililerle birlikte fotoğraf çektiren Kazım Karsu, partisine doğru giderken İzzet Baysal Caddesi'nde esnaflarla ve vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti. CHP Bolu İl Başkanlığı'na gelerek koltuğuna oturan Kazım Karsu'yu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, görevini devreden eski İl Başkanı Haşim Ulusoy, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Yüksel Ceylan, Cahit Çıngı ve eski başkanlar ile çok sayıda delege ve partili tebrik etti. Haşim Ulusoy yeni başkan Karsu'ya çiçek vererek görevini devretti.

BOLU BELEDİYESİ'Nİ KAZANMAK İSTİYORUZ

Partililere seslenen Karsu seçimlerde başarılı olmak istediklerini ifade eden Kazım Karsu, "Biz Bolu Belediyesi'ni işgal etmek istemiyoruz, Bolu Belediyesi’ni kazanmak istiyoruz. Haşim Ulusoy’un partiye büyük emekleri oldu, kendisine teşekkür ediyorum. Partimizde barış, sevgi ve saygının hakim kılınması, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerden partimizin başarıyla çıkması ön koşuludur. Bu sayede tüm CHP’lileri kucaklayacak ve hep beraber sahaya inip yerel seçimlerde partimizin çok büyük bir başarı kazanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.