VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇELİK'TEN ZİYARETE ELEŞTİRİ

5 Eylül 2013

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Boluspor Kulübü Başkanı Mehmet İnceayan ve yöneticilerin CHP ...

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Boluspor Kulübü Başkanı Mehmet İnceayan ve yöneticilerin CHP ziyaretini eleştirdi. Hiçbir kulübün, siyasi bir partiye giderek destek isteyemeyeceğini söyleyen Çelik, Başbakan Erdoğan’ın Trabzonspor Kulübü’nü ziyaretini neden örnek gösterdi. İşte o yazı;

GEREKSİZ İŞLER!

Son zamanlarda yazıp çizdiğimiz her şey olay oldu. Ne söylesek yanlış anlaşıldı. Hatta kulüpteki bazı isimler, Şampiyon Gazetesi’ne haberleri birilerinin yazdırdığını iddia ederek, kimlerden para yediğimizi soracak kadar acizleştiler.

Gülerek şunu belirtmeliyim ki hala satılık adam olmadığımızı anlayamadılar ya da bizi başkalarıyla karıştırıyorlar. Aslında yanlışa yanlış demek, doğrunun da hakkını vermek görevimiz. Ancak insanların tavırlarını gördükçe hevesimiz kaçıyor.

Kulüpte görev alan bazı insanlar yüzünden futboldan soğudum. Yüzünüze ağlayıp arkanızdan söylediğini inkar eden insanlar var. Bu yüzden de kulübe adım atasım gelmiyor. Zaten son birkaç aydır da o kulübe girmediğimi herkes biliyor. Birbirlerinin arkasından atıp tutanlar, şimdi orada aynı kaptan yemek yiyorlar.

Sitem bir yana, asıl konuya geleyim. Geçtiğimiz günlerde Boluspor Başkanı ve bazı yöneticilerin CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu ziyarete gitmesine anlam veremedim. Belki de ilk kez bir kulübün başkanının ve yöneticilerinin, bir siyasi partiyi ziyaretine tanık oldum. Zaten gitmedim de, haberi kulübün sitesinde gördüm.

Hep “Sporun içine siyaset karışmamalı” diyorlar. CHP’li yeni İl Başkanı Kazım Karsu da zaten ziyarette öyle demiş; “Bolu’da siyaset, spora karışmamalı.” Başkan İnceayan da karşılık vermiş; “Bizler Boluspor Kulübü olarak, partiler üstü bir kulübüz.”

Sayın başkan bu yazıyı okurken yine sitem edecek. Ancak bu ziyarette bir problem yok. Öncelikle bunu söyleyeyim. Size, “Neden gittiniz” diyen de yok. Orada siyasi partilerden “destek sözü” almak kelimesine ayar oluyorum. Bugüne kadar her başkan ve yönetim değiştiğinde kulübe ziyaretler oluyor. Her gelen, “Sonuna kadar arkanızdayız. Sonsuz destek” naraları atıyor. Bugüne kadar siyasi partilerden bu kulübe kaç kuruş destek gelmiş açıklayın. Ak Partisi, CHP’si, MHP’si, size kaç kuruşluk gelir sağlamış.

Bugüne kadar siyasi partilerden neyin desteğini aldınız da neyin sözünü alıyorsunuz? Her sezon düzenli kombinesini alan belirli taraftar, para desteği sağlayan belirli işadamları ve firmalar dışında kiminiz var destekçi?

Koskoca ülkenin Başbakanı bile Trabzonspor Kulübü’nü ziyarete giderken, bizimkiler tam tersine siyasi partilere ziyarete gidiyor. İşadamı sıfatıyla gidebilirsiniz ancak Boluspor Kulübü olarak bir siyasi partiyi ziyaret etmeniz hiç etik değildir.

Tek bir gerçek vardır; hiçbir kulübün başkanı ya da yönetici siyasi bir partiye gidip destek istemez! Ancak siyasi partiler kulübe gelerek destek sözü verir. O da klasik bir yalandan öteye gidemez.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.