VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİ SAVAŞI...

7 Eylül 2013

Üniversite öğrencileri kayıt işlemleri için Bolu’ya gelirken, AK Parti, CHP, Ülkü Ocakları ve bazı cemaatlere ...

Üniversite öğrencileri kayıt işlemleri için Bolu’ya gelirken, AK Parti, CHP, Ülkü Ocakları ve bazı cemaatlere bağlı kurumlar öğrencileri yurtlarına yerleştirebilmek için yarışa girdiler. Terminalde kurulan stantlarda öğrenci savaşı yaşanıyor.

 

Her yıl yaşanan bu görüntüler bu yıl fazlasıyla kendini gösterirken, otobüsten inen çiçeği burnunda üniversite öğrencileri kendilerini bir anda stantların önünde buluyorlar. Siyasi partiler ve cemaatler öğrenciler üzerinden kıyasıya bir savaşa girdiler.

OY TOPLAMA TELAŞI

Stant kuran bütün siyasi parti ve kurumlar öğrencilerin yurt sorununu çözmek istediklerini ifade ederek siyaset yapıyorlar. Bazı öğrenciler şaşkın bakışlar altında ne olduğunun farkında olmazken, öğrenciler üzerinden oy toplama telaşa gün boyu sürüyor.

YIKILMAZ CEMAATE KARŞI

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, öğrencilerin tarikat yurtlarının tuzağına düştüğünü ifade ederek, “Bu yıl Abant izzet baysal üniversitesini kazanan yaklaşık 5 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin sadece 502 tanesi kredi yurtlar kurumuna yerleşebildi. Onun dışında 200 kadar öğrencimiz üniversitemizin yurtlarına yerleşebildi. Geri kalan öğrencililerimiz tamamen çaresiz bir şekilde tek başlarına Bolu’da kalacak yer arıyorlar barınacak yer arıyorlar. Ve kız öğrencilerimizin birçoğu maalesef tarikat yurtlarının hapsi altındalar” dedi.  

1 yorum yapılmış
  • ahmet mehmet
    6 Eylül 2013 • 11:00
    saçmalık bu haberi yapan zihinde...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.