VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"35 YILDIR BU ADAMI ARIYORUM"

16 Eylül 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a dosya gönderen ve gazete ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a dosya gönderen ve gazete gazete gezerek şovunu yapan ve Muzaffer Deligöz’ün 1980 yılında kooperatif için 35 kişinin parasını alarak ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Dönemin mağdurlarından AK Partili Bolu Belediye Meclis Üyesi işadamı Muzaffer Zengin, Deligöz’e tepki gösterdi. Zengin, “35 yıldır ben bu adamı arıyorum. Muzaffer Deligöz kooperatif için topladığı paraları alarak ortadan kayboldu” dedi.

MUZAFFER ZENGİN'İN PROGRAMDAKİ SÖZLERİ.. TIKLAYIN...

  muzaffer zengin ile safar24

 

Abant TV’de yayınlanan "Abant Objektif" programında Muzaffer Deligöz’ün yerel gazete haberlerinden oluşan dosyası tartışılırken, Deligöz canlı yayına katılarak bazı iddialarda bulunmuştu. Canlı yayına katılmak isteyen işadamı Muzaffer Zengin, programda Deligöz’le ilgili şok sözlere imza attı.

 

“PARAMIZIN TAMAMINI ÖDEDİK”

Muzaffer Zengin, Deligöz'ün 1980 yılında gümüş sanayi kooperatifi adı altına kurduğu yerde 35 kişinin parasını alarak ortadan kaybolduğunu söyledi. Zengin, "Ben bu programı izlediğim zaman hayretler içinde kaldım. Muzaffer Deligöz bizim saygı duyduğumuz bir abimizdi. Muzaffer Deligöz 1980’li yıllarda gümüş sanayi sitesi kooperatifi altında bir kooperatif kurdu. Bende oradan dükkan almak istedim. Görüştük, anlaştık. Peşin ödememiz gereken parayı da ödedik. Geriye kalan borçlarımızı da taksitlendirdik. Bu taksitlendirmeleri de günü geldiğinde ödedik. Fakat aradan bir süre geçmesine rağmen bu kooperatifin yapımına başlanılmadı. Kooperatifte 35 kişi vardı. 2 tane dükkan almak istedim. Paramın tamamını ödedim” dedi.

“35 YILDIR ARIYORUM”

Muzaffer Deligöz’ün 3-5 dükkanın temelini attıktan sonra ortadan kaybolduğunu ifade eden Zengin, “Muzaffer Deligöz bir süre sonra ortadan kayboldu. Daha sonra geldi 3-5 dükkanın temelini attı ve tamamen ortadan kayboldu. 35 yıldır ben bu adamı arıyorum. Bir kere buldum Arabistan’da, bir keresinde Almanya’da. Ondan sonra da aramayı bıraktım” şeklinde konuştu.

“BABASI BİZE GELDİ”

“Muzaffer Deligöz’ün babası Allah rahmet eylesin en sonunda bize gelerek, ‘Evladım benim oğlum hayırsız çıktı. Siz bu kooperatifi alın kendi imkanlarınızla yapın beni de bu dertten kurtarın’ dedi ve genel kurulla kooperatifin başına ben geçtim. İşin başında insanlara vaat edilen dükkanları verdik. Ve insanlar kendi imkanlarıyla yaptılar dükkanlarını. 15-20 yıl oradaki sorun çözülmedi. Hala da sorun devam ediyor. Alaaddin Yılmaz belediye başkanı olduktan sonra oradaki insanlara yardım ederek sorunları ortadan kalktı.”

“HELALLİK ALSIN”

Muzaffer Deligöz’ün topladığı paraların hepsi gitti. Muzaffer Deligöz’ yine de saygı duyuyorum. Zamanında parasını aldığı 30 kişiden helallik alsın. Bu dünyanın öbür tarafı da var.

2 yorum yapılmış
  • MUZAFFER DELİGÖZ
    16 Eylül 2013 • 11:00
    Abant Tv. beni telefonla aradı. Ben gidip proğram yapın demedim. Proğram Alaaddin Yılmaz'ın ihale, imar, ilan bedeli yolsuzluklarını şikayet etmem idi. Ama programı yapan Alaaddin Yılmaz'ın Avukatı Yüksel bey, konuyu değiştirip 35 yıl önceki hadiseye getirdi. Tabii bu daha önce hazırlanmış komplo mizanseni. Beni itham ederek kendi yaptıklarını örtmek istediler. Ama olmadı. Başta Diğer Proğramcı Süha Alpaslan bey durumu farketti ve itiraz etti. Kağıtları avukatın yüzüne fırlattı. Sonra da provokassyon yaptıklarını seyirciye söyledi. Ben gazete gazete gezen biri değilim. Zira, 73 yaşında ve evden sadece Cuma namazına çıkan biriyim. Ancak benim yanlışlarım, M.Zengin, Yüksel Gültekin gibi komplo arkadaşları ile Alaaddin Yılmaz'ın yaptıklarını, suçlarını kapatmaz, Halkımızın, Genel Başkanımızın ve partimiz yetkililerinin A.Yılmaz hakkındaki fikirlerini değiştirmez. Ancak bir gazeteci olarak sizin durumunuza da üzüldüğümü belirtmek isterim. Gazetecilik bu değildir. Bilmiyorum ama araştıracağım; siz de ilan ve ihale müstefidlerinden misiniz? Dolayısıyle bu yorumunuz ve alttaki yazınız tamamen kasıtlı ve yanlış. Muzaffer Zengin, Alaadin Yılmaz'ın gedikli Belediye Encümen ve İhale Komisyonu üyesidir. Yani Belediye ihale, ilan suçlarının ortaklarındandır.Bundan başka bir şey beklenemez. Kooperatif konusunu isterseniz sizinle röportaj olarak yazabiliriz. Muzaffer Deligöz Gazeteci-Yazar
  • Adem zorlu
    16 Eylül 2013 • 11:00
    Ya boyle adamlari haber yaparak prim veriyorsunuz.Zavalli bir masa bu adam . Onlar uzun ince bir yolda gidiyorlar gunduz gece .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.