VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GERİ SAYIM BAŞLADI

22 Eylül 2013

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Eylül’de belediye başkanı adayını büyük oranda belirleyecek olan temayül yoklaması için ...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Eylül’de belediye başkanı adayını büyük oranda belirleyecek olan temayül yoklaması için geri sayım başladı. Aday adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, oy kullanacak 2 bin 907 üyenin isimleri il başkanlığında askıya çıktı.

Heyecanla beklenen temayül yoklamasına sayılı günler kaldı. Bolu’da belediyeyi almayı kafasına koyan Cumhuriyet Halk Partisi'nde adayın büyük oranda belirleneceği seçimler öncesinde üyelerin isimleri askıya çıktı. 29 Eylül’de 50. Yıl Ortaokulu’nda yapılacak seçimler için Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı yarışacak.

“KONTROL ETSİNLER”

CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi İlkay Gürkan, “3 aday adaylı süreci sonlandırmak üzereyiz. 29 Eylül günü 2 bin 907 üyemizin katılacağı bir eğilim yoklaması yapacağız. Partimizde oy kullanacak üyelerimizin listeleri askıya çıktı. Parti binamıza gelerek kontrollerini yapmalarını bekliyoruz. 29 Eylül Pazar günü 50. Yıl İlkokulu’nda sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar oy kullanma işlemi devam edecek. Üyelerimizin belediye başkanı olarak görmek istedikleri kişiyi demokratik ortamda belirleyecekler” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.