YOL KENARINA ATMIŞLAR...

Çaydurt’ta yol kenarına atılmış ve adının Yunus Gökmen olduğu belirlenen bir erkek cesedi bulundu. Jandarma ...

YOL KENARINA ATMIŞLAR...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Çaydurt’ta yol kenarına atılmış ve adının Yunus Gökmen olduğu belirlenen bir erkek cesedi bulundu. Jandarma ekipleri cesedin darp edildikten sonra yol kenarına atıldığı üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre, olay Çaydurt Kavşağı’nı geçtikten 200 metre sonra meydana geldi. Yol kenarına atılmış cesedi gören vatandaşlar jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler darp edilmiş halde bulunan ve Işıklar Köyü nüfusuna kayıtlı Yunus Gökmen’in (1972) üzerinde uzun süre inceleme yaptı. Savcının yaklaşık 1 saat süren incelemelerinin ardından şahsın darp edildiği ve yüz ve bel bölgesinde derin yaralar olduğunu tespit edildi.

 Yunus Gökmen’in cesedi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili imceleme başlattı.

 

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.