VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATMA HATUN'DA PASTALI KUTLAMA

13 Ekim 2013

Özel Fatma Hatun Hastanesi birinci yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Yıldönümü kutlamalarını hastanenin doktor, hemşire, personel ve ...

Özel Fatma Hatun Hastanesi birinci yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Yıldönümü kutlamalarını hastanenin doktor, hemşire, personel ve hasta yakınları ile verilen kokteylde kutlayan Fatma-Cavit çifti Demir çifti, “Hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için tüm personelimizle birlikte büyük bir özveri ile çalışıyoruz” dedi.

Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, hastanenin birinci yaş gününü personeli ile birlikte pasta keserek kutladı. Cavit Demir konuşmasıda, “Fatma Hatun Hastanesi olarak bir yılda çok şey başardığımıza inanıyorum. Bu başarının arkasında yatan doktorlarımız, çalışanlarımız, hemşirelerimizle Fatma Hatun Bolu’da, bölgede ve Türkiye’de çok güzel işlere imza atarak kendinden söz ettirdi. Bu zaman zarfında bir sosyal proje çerçevesinde İzzet Baysal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerimizden hiçbir ücret almadan hizmet vermeye başladık. Bunda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eğer bir başarı varsa, bu ekip halinde uyumlu çalışmayla oluyor. Ben bu yüzden çok şanslıyım ki, çalışanlarımızla birlikte tam bir aile ortamı içersindeyiz. Kısa sürede binlerce ameliyat, binlerce poliklinik hizmetinin verilmesi kolay bir iş değil. Doğum sayımız bine yaklaşıyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bolu iline daha çok daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Fatma Hatun Hastanesi Başhekimi Fahrettin Yılmaz ise, “Fatma Hatun Hastanesi geçen bir yılda önemli projeler gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanımızın da dediği gibi bir aile ortamı içinde çalışma gayreti içinde olduk. Bu şekilde yürümeye de devam edeceğiz inşallah. Hastalarımızı en iyi şekilde karşılamak ve en gerektiği şekilde gerekli tetik ve tanılarını yapmak için çalışıyoruz. Bütün temennimiz hastalarımızın memnun olması ve tedavilerinin uygun biçimde tamamlanması ve sağlıklarına kavuşması bütün temenni ve arzumuzdur. Bundan sonra da aynı başarıların devamını arkadaşlarımla berber gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.