VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ KAZA...

14 Ekim 2013

Yeniçağa’da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye katlandı.

Yeniçağa’da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Beton elektrik direğine çarpan otomobil ikiye katlandı. Akıl almaz kaza da otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Yeniçağa'da aşırı hız felakete sebep oldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil beton aydınlatma direğine çarptı. İkiye katlanan otomobilde sıkışan sürücü ağır yaralandı.Kaza saat 10.30 sıralarında, D-100 Karayolu Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan 21 yaşındaki Emre Meydancı idaresindeki 34 JN 2004 palakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan beton aydınlatma direğine çarptı.

Beton aydınlatma direğini devirdikten sonra yaklaşık 10 metre sürüklenen otomobil ikiye katlanırken, Emre Meydancı aracın içerisinde sıkıştı. Trafik ekipleri ve vatandaşların çabalarıyla araçtan çıkarılan Emre Meydancı 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Emre Meydancı'nın bir araç kiralama firmasında çalıştığı, Doğubayazıt da bulunan aracı alarak İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.