VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REKORDAN REKORA KOŞUYORLAR

22 Ekim 2013

Bolu Dağı AŞ bünyesinde hizmet veren Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 9 günlük Kurban ...

Bolu Dağı AŞ bünyesinde hizmet veren Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca 400 bin kişi ziyaret etti. Highway bu sayıyla yeni rekorunu kırdı.

Geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla ziyaretçinin girdiği Highway Outlet, kendi rekorunu egale etmiş oldu. Avrupa'nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kurban Bayramı tatilinde ulaşılması zor bir rekora imza attı. Tatilin ilk günlerinde İstanbul'dan Ankara'ya giden tatilciler alışveriş merkezini tıklım tıklım doldurdular. Rekor ziyaretçinin geldiği Highway'i bayram boyunca 400 bin kişi ziyaret etti. Bütün yorgunluklarını alışveriş merkezinde atan ziyaretçilerin yanı sıra minik ziyaretçiler de keyifli anlar yaşadı.

Birbirinden renkli atölyeler, çocuk tiyatroları, film gösterimleri gibi etkinliklerden gelen tüm ziyaretçiler ücretsiz olarak faydalandı. Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, "Bayramda ziyaretçi rekorumuzu egale ettik. Alışveriş merkezimize gelen ziyaretçilerimiz hem alışveriş yaptılar hem de düzenlediğimiz organizasyonlarla güzel vakit geçirdiler. Highway'i tercih ettikleri için ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz" dedi

1 yorum yapılmış
  • dede
    22 Ekim 2013 • 11:00
    napıyorlar kapıda tek tek sayıyorlarmı tesislere girenleri de şu kadar insan geldi diye kesin rakam veriyorlar.yaklaşık deseler daha inandırıcı olmazmı?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.