VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN UZUN'A YANIT GECİKMEDİ!

4 Kasım 2013

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, kendisini projeleri tartışmaya davet eden ...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, kendisini projeleri tartışmaya davet eden Ak Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Abdullah Uzun’a yanıt vererek, “Abdullah bey önce partisinin adayı olsun. Sonra tartışırız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den Bolu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Abdullah Uzun’un, CHP Bolu Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’na seslenerek, “Mehtap hanımın hangi projesi varmış? Açıklasın, tartışalım” demesi üzerine Özcan’dan yanıt gecikmedi. Uzun’un ilk önce partisinden Bolu Belediye Başkan Adayı olması gerektiğini ifade eden Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, “Ben aylardır sahadayım. Son bir aydır Bolu halkı ile daha iç içe olduk. Projelerimizi ilerleyen günlerde detaylı bir şekilde Bolu halkıyla paylaşacağız. Sayın Uzun, şu anda aday adayıdır. Ben ise partimin Bolu Belediye Başkan Adayıyım. Sayın Uzun’un bana bu soruları yöneltmesi için ilk önce Bolu belediye başkan adayı olması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

“KENDİ PARTİSİNE MUHALEFET YAPIYOR”

Abdullah Uzun’un yaptığı açıklamalarla kendi partisinin belediyesine de muhalefet olduğunu söyleyen Özcan, “Kendisi yaptığı açıklamalarla şu anda Bolu’yu yöneten ve üyesi olduğu partinin belediyesine de muhalefet ediyor. AKP’li Bolu Belediyesi, 9 yıldır Bolu’yu yönetiyor. Alaaddin Yılmaz’ın ucuzlatamadığı suyu Abdullah Uzun nasıl ucuzlatacak merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • qwerty
    3 Kasım 2013 • 13:00
    mehtap misirli sende önce kendi partine(DP) sahip çık.Boluda heryerde söylüyoruz senin yüzünden bolulu esnaf 3 yıldan bu yana dükyanını açamıyor sen önce bolu halkına bunun hesabını ver.Birde senin kayınpedirin yıllarca boluda tefecilik yaptı sen bunun hesabını ver önce bolu halkına bir dünya ailenin ocağını yaktınız haksız kazanc elde ettiniz sen önce bunun hesabını ver. Abdullah uzun neyin nerde nezaman nasıl yapılacağını iyi bilir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.