VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE PARTİ İÇİ KAVGA...

27 Kasım 2013

CHP Bolu İl Örgütü fena karıştı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın attığı bir tweet sonrasında ...

CHP Bolu İl Örgütü fena karıştı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın attığı bir tweet sonrasında neler oldu neler…İddiaya göre, Özcan’ın resmi twitter hesabından CHP İl Başkanı Kazım Karsu için atılan tweet sonrasında bir bayan partilinin karşılık vermesi ortamı bir anda ısıttı. İşte yaşanan gelişmeler…

Geçtiğimiz akşam Bolu Halkevi Dostluk ve Dayanışma yemeğine katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın, Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ile birlikte salondaki bütün masaları tek tek gezerek tokalaştıktan sonra, sıra İl Başkanı Kazım Karsu’nun masasına gelince uzaktan selamlaşması gözlerden kaçmadı.

İMALI TWEET

Gecenin ardından Tanju Özcan’ın evinden internete girerek attığı Twit ise CHP Bolu örgütünde hizipçiliği sürdürdüğünün kanıtı oldu. Özcan kendi Twit hesabından CHP İl Başkanı Kazım Karsu’yu kast ederek yazdığı cümlesinde; “Ben bu akşam tapu da işlem yapan belli yaşın üstündekilerden neden rapor istendiğini anladım” diye yazdı.

UZAKTAN SELAMLAŞTILAR

Geçtiğimiz akşam Köroğlu Otel’de düzenlenen Bolu Halkevi Dostluk ve Dayanışma yemeğine; CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ve Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu saat 21.00 sıralarında birlikte geldiler. Milletvekili ve beraberindekiler bütün salonu dolduran kişilerle tek tek el sıkıştıktan sonra sıra CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun bulunduğu masaya gelince, sadece uzaktan merhaba şeklinde selamladılar. Kürsüden yapılan konuşmalarla devam eden gecede söz alan İl Başkanı Kazım Karsu konuşmasında Milletvekilinin kendileri tokalaşmaya gelmemesi nedeniyle sitemini bildirince, salonda buz gibi hava esti.

BAYAN PARTİLİ TEPKİ GÖSTERDİ

Zeynep Göksu’nun kınaması ile Özcan attığı Twitini anında sildi

Zeynep Göksu isimli bir kişi Tanju Özcan’ın bu Twitini okuyarak anında tepkisini dile getiren karşı bir twit mesajı yazarak aynen şöyle dedi;

“Sayın Milletvekili yukarda paylaştığınız cümleyi okuyunca aklıma CHP'nin de Genel Başkanlığını yapmış rahmetli Bülent Ecevit geldi. DSP-MHP- ANAP koalisyonun Başbakanı iken şu an ülkemizi yöneten anlayış rahmetli Bülent Ecevit'i, sizin yukarda yazdığınız cümlelere benzer cümlelerle eleştiriyorlardı. CHP'nin şanlı tarihinde ilerlemiş yaşlarına rağmen, ülkesine ve partisine hizmet etmiş bir sürü isim var iken ve bu isimleri CHP muhalifleri sizin yukarda kurduğunuz cümleye benzer cümlelerle halen eleştirilirken, sizin böyle bir cümleyi paylaşmanıza anlam veremedim. (Bunların başında da Sayın İsmet İnönü gelir) Siyasetle meşgul olsun veya olmasın insanların akıl sağlığını sorgulayacak cümleleri bir tek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kurar diye düşünüyordum. Sebebi ne olursa olsun böyle bir cümleyi binlerce takipçisi olan CHP'li bir milletvekilinin yayınlamasını doğru bulmuyorum. Sizi kınıyorum.”

      Bu mesajın yayınlanmasının hemen ardından Tanju Özcan yazdığı mesajı kaldırmak zorunda kaldı

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.