VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN İKİNCİ ACI HABER!

10 Aralık 2013

Yukarı Soku Mahallesi’nde iki yaşlı çiftin hayatını kaybettiği karbonmonoksit gazı zehirlenmesinden sonra ikinci üzücü haber ...

Yukarı Soku Mahallesi’nde iki yaşlı çiftin hayatını kaybettiği karbonmonoksit gazı zehirlenmesinden sonra ikinci üzücü haber de Sağlık Mahallesi’nden geldi. Babaanne ve üç torunu zehirlendi.

Yukarı Soku Mahallesi’nde karbonmoniksit gazından zehirlenen iki yaşlı çift hayatını kaybederken, bir zehirlenme haberi de Sağlık Mahallesi’nden geldi. Sağlık Mahallesi İlknur Sokak’ta yaşayan Nezaket A. ile torunları Sinem A. (12), Ayşe A. ve (11) Yunus Emre A.’dan (9) haber alınamadı. Telefonlar cevap vermeyince yakınları eve gelerek zile bastı. Kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve giren yakınları babaanne ve üç torununu baygın halde buldu. Babaanne Nezaket A., olay yerine gelen ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılırken, üç torunu ise İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Dört kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yoğun kar yağışının ardından Bolu’da geceden bu yana sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6 kişiden ikisi hayatını kaybetti. Üzücü haberler arka arkaya geldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.