VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU İSTİFALARI KAPATMAYA ÇALIŞIYOR...

15 Aralık 2013

CHP Mudurnu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Selçuk Rense’nin istifasıyla zehir zembelek açıklamaları sonrasında CHP ...

CHP Mudurnu İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Selçuk Rense’nin istifasıyla zehir zembelek açıklamaları sonrasında CHP İl Başkanı Kazım Karsu, istifa haberlerini yalanladı. Karsu, “Şu ana kadar herhangi bir istifa dilekçesi gelmedi” dedi. Karsu istifaların üzerini kapatmaya çalışıyor.

Kazım Karsu, “12 Aralık Perşembe akşamı Mudurnu'da internet üzerinden yayın yapan, AKP belediye başkan aday adayına ait bir yayın kuruluşu 'CHP'de toplu istifa' başlığı ile bir haber yayımlamıştır. Haberde, Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Başkanı Selçuk Resne ve beraberindeki 10 arkadaşının görevlerinden toplu olarak istifa ettikleri ve istifa edenlerin Belediye Başkan Adayının belirlenmesi sırasında Genel Merkez ve İl yönetiminin taraflı davrandığını öne sürdükleri yazılmaktadır. CHP Bolu İl Yönetimimize Mudurnu ilçe yönetimimizden şu ana kadar herhangi bir istifa dilekçesi ulaşmamıştır. Ancak İlçe Başkanı Sayın Selçuk Resne ve ilçe yönetim kurulu üyesi üç arkadaşımızın Belediye Başkan adayının belirlenmesi sürecinin sonunda İlçe Yönetim Kurulu'ndaki görevlerinden istifa ettikleri çeşitli yayın organlarındaki demeçlerinden anlaşılmaktadır.

“13 Aralık Cuma günü Mudurnu Belediyesi tarafından düzenlenen törene katılmak için Mudurnu'ya gidişimizde Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Yönetim Kurulu üyesi dokuz arkadaşımızla görüştük. Partimizden Mudurnu Belediye Başkanı aday adayı olan Sayın Hulusi Diker'i, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İnegöl'le beraber ziyaret ettik. Çeşitli yayın organlarında yer alan ve abartılı bir şekilde duyurulan haberlerin aksine, partimizin ilçe teşkilatında küskünlüğün olmadığını, hep beraber gördük. İstifa süreci sonucunda İlçe Yönetim Kurulumuz kendi içerisinden İlçe Başkanını seçecek ve görevine devam edecektir.

Belediye Başkan adayının belirlenmesi çalışmaları sırasında Genel Merkezimiz, İl Başkanlığımız'ın talebiyle Mudurnu'da Kamuoyu yoklaması yaptırmıştır. Bu kamuoyu yoklaması sonucunda Mudurnu halkının mevcut belediye başkanımızın hizmetlerinden memnun olduğu ve halkımızın belediye başkanımıza desteğinin en yüksek düzeyde olduğu anlaşılmıştır. Bu Kamuoyu yoklaması sonucunda da Belediye Başkanımız tekrar aday gösterilmiştir.

Ülkemiz, ilimiz ve partimiz için çok önemli olan 2014 Yerel Seçimleri öncesinde kişilerin küçük politik hesaplarının, kişisel hırs ve kaprislerinin partimize zarar vermesine İl Başkanlığımız tarafından kesinlikle izin verilmeyecektir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.