VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN EYLEM!

23 Aralık 2013

Bolu’da rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarında ele geçirilen paraları protesto etmek için Halk Bankası önünde toplanan ...

Bolu’da rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarında ele geçirilen paraları protesto etmek için Halk Bankası önünde toplanan CHP’liler, boş ayakkabı kutularını banka önüne bıraktı.

 

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla başlayan protestolara her kentte olduğu gibi Bolu’da katıldı. CHP Bolu İl Başkanlığı, yaşanan yolsuzlukları proteste etmek için Halk Bankası önünde toplandı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, İl Başkanı Kazım Karsu, merkez ilçe başkanı yaklaşık 500 kişi katıldı. Eylem alanına getirilen yatağın üzerine para sayma makinesi ve ayakkabı kutuları koyulurken, bazı vatandaşlar kutulara sahte 100 TL’lik banknotlar bıraktı. “Devletin malı deniz, yemeyen keriz. Akepeye bekleriz”, “Polisin hırsızı yakalayıp, hırsızın polisi görevden aldığı ülkeye ‘Türkiye’ denir”, “Babalı oğullu götürmüşler” yazılı pankartlar taşıyan vatandaşlar, yaşananları protesto ettiler.

Meydanı dolduran kalabalığa seslenen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Ey Tayyip Erdoğan, sen bizim oylarımızla iktidara geldin ama sen bu yaşananlardan sonra bizim beddualarımızla iktidardan ineceksin.’ İnsanlar artık bunu söylüyor. Dünyanın hiçbir yerinde hükümetin dört bakanıyla ilgili yolsuzluk iddiası olmamış. Bakanlarla ilgili, aileleriyle ilgili, çocuklarıyla ilgili kara paklama iddiası olmamış. Bazı bakanlarla ilgili öyle korkunç iddialar var ki bunlar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını bile parayla satmışlar. Artık bundan daha kötü ne olabilir” şeklinde konuştu.

Tanju Özcan’ın ardından mikrofonu eline alan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu da vatandaşlardan destek isteyerek, her şeyi daha iyi anlamalarını söyledi. Konuşmaların ardından Halk Bankası önüne gelen partililer ve vatandaşlar, boş ayakkabı kutularını banka kapısının önüne bırakarak olaysız şekilde dağıldılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.