ARADAKİ FARK...

Bolu’da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, CHP içindeki kavga her geçen gün ortaya ...

ARADAKİ FARK...
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, CHP içindeki kavga her geçen gün ortaya çıkıyor. Seçim gezilerinde AK Partili aday adayları kol kola gezerken, CHP’de aday adaylarının seçim çalışmalarına katılmamaları ve parti içindeki kavgayı gözler önüne seriyor… Partinin ağır topları

CHP'nin Bolu Belediye Başkanı Adayı Mehtap Mısırlıoğlu'nun çalışmalarını tek başına sürdürmeye çalışırken, Bolu Milletvekili Tanju Özcan Bolu'da olduğu zamanlarda çalışmalara katılarak Mısırlıoğlu'na destek olmaya çalışıyor.

İL YÖNETİMİ GERİ PLANDA

CHP’de yapılan temayül yoklamaları öncesinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın seçimlere müdahale ederek delege yaptığı ve bu yönde seçimlere girildiğini ifade eden eski tüfekler Mısırlıoğlu’na destek vermiyor. İl Başkanı Kazım Karsu’da seçim gezilerinde göstermelik boy gösteriyor.

“TANJU’NUN ESERİ”

CHP Belediye Başkan Aday adayları Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı seçim gezilerine katılmıyor. Ancak AK Parti’de durum farklı. Aday adayı olan Mücahit Kutlu, Abdullah Uzun ve Tahsin Akduman AK Parti Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz’ı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Parti içinden sesler yükselirken, “Partinin bu durumu Tanju Özcan’ın eseri. Kendi çıkarları için partiyi ne hale getirdi. Seçim çalışmalarındaki durum ortada” diyerek kapalı kapılar ardından tepkilerini dile getiriyorlar.

3 yorum yapılmış

  • esnaf (12 yıl önce)
    bir daha da bu siteye girmem arkadaş ben haberi tarafsız yayınlayan gazeteyi severim sizin gibi taraf tutana gazete bile denmez. Ayyıp ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLULU (12 yıl önce)
    bu habere inat oyum chp ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan14 (12 yıl önce)
    Lütfen yandaş basın olmayın.Siz gazeteci olarak objektif olun. Olay CHP nin kendi iç sorunu.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.