VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARADAKİ FARK...

25 Aralık 2013

Bolu’da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, CHP içindeki kavga her geçen gün ortaya ...

Bolu’da yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, CHP içindeki kavga her geçen gün ortaya çıkıyor. Seçim gezilerinde AK Partili aday adayları kol kola gezerken, CHP’de aday adaylarının seçim çalışmalarına katılmamaları ve parti içindeki kavgayı gözler önüne seriyor… Partinin ağır topları

CHP'nin Bolu Belediye Başkanı Adayı Mehtap Mısırlıoğlu'nun çalışmalarını tek başına sürdürmeye çalışırken, Bolu Milletvekili Tanju Özcan Bolu'da olduğu zamanlarda çalışmalara katılarak Mısırlıoğlu'na destek olmaya çalışıyor.

İL YÖNETİMİ GERİ PLANDA

CHP’de yapılan temayül yoklamaları öncesinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın seçimlere müdahale ederek delege yaptığı ve bu yönde seçimlere girildiğini ifade eden eski tüfekler Mısırlıoğlu’na destek vermiyor. İl Başkanı Kazım Karsu’da seçim gezilerinde göstermelik boy gösteriyor.

“TANJU’NUN ESERİ”

CHP Belediye Başkan Aday adayları Yüksel Ceylan ve Cahit Çıngı seçim gezilerine katılmıyor. Ancak AK Parti’de durum farklı. Aday adayı olan Mücahit Kutlu, Abdullah Uzun ve Tahsin Akduman AK Parti Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz’ı bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Parti içinden sesler yükselirken, “Partinin bu durumu Tanju Özcan’ın eseri. Kendi çıkarları için partiyi ne hale getirdi. Seçim çalışmalarındaki durum ortada” diyerek kapalı kapılar ardından tepkilerini dile getiriyorlar.

3 yorum yapılmış
  • erkan14
    24 Aralık 2013 • 13:00
    Lütfen yandaş basın olmayın.Siz gazeteci olarak objektif olun. Olay CHP nin kendi iç sorunu.
  • esnaf
    26 Aralık 2013 • 13:00
    bir daha da bu siteye girmem arkadaş ben haberi tarafsız yayınlayan gazeteyi severim sizin gibi taraf tutana gazete bile denmez. Ayyıp ayıp
  • BOLULU
    26 Aralık 2013 • 13:00
    bu habere inat oyum chp ye.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.