VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN'DAN SERT ÇIKIŞ...

12 Ocak 2014

Bolu’da İl Özel İdare Binası’na asılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu pankart için CHP ...

Bolu’da İl Özel İdare Binası’na asılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu pankart için CHP İl Başkanlığı’nın savcılığa suç duyurusunda bulunması ve pankartın kaldırılması yönünde yargı kararı alındığı haberlerine AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “Bu pankartın kaldırılması ile ilgili olarak hiçbir mahkeme kararı bulunmamaktadır. Yanlış haberlerle kamuoyunu yanıltıyorlar” dedi.

 AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu pankartın kaldırılması için mahkeme kadarı olduğu şeklinde çıkan haberlerin tamamen asılsız ve muhalefetin yalanı olduğunu ifade ederek, “Bu pankartla alakalı herhangi bir mahkeme kararı bulunmamaktadır. Kaldı ki, 298 sayılı seçim kanununa göre bu pankartın kaldırılmasıyla ilgili adliyenin yetkisine giren hiçbir husus bulunmamaktadır” diye konuştu.

"İNSANLARI KANDIRIYORLAR"

Ömer Sayın, CHP’li siyasetçilerin yine yalan beyanatlarla toplumu etkilemeye çalıştıklarını ifade ederek, “Mahkeme kararına göre pankartı kaldırmıyor diyenler yine yanlı haberler kamuoyunu yanıltıyorlar. Her zaman yaptıkları gibi yalan ifadelerle insanları kandırıyorlar” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.