BUNLAR İNSAN OLAMAZ!

Bolu’da ailelerinin kayıp ilanı verdiği küçük yaştaki kızları fuhşa zorladıkları öğrenilen biri kadın iki kişi ...

BUNLAR İNSAN OLAMAZ!
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da ailelerinin kayıp ilanı verdiği küçük yaştaki kızları fuhşa zorladıkları öğrenilen biri kadın iki kişi yakalandı. Emniyette sorgulanan iki şahıs adliyeye sevk edilirken, üç kız çocuğu ailelerine teslim edildi.

 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, alınan bir ihbar sonrası Sarıcalar Mahallesi’nde bulunan bir eve baskın yaptı. Fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine eve yapılan baskında, ailelerin kayıp ilanı verdikleri ve ailevi problemler nedeniyle evlerini terk eden küçük yaştaki kız çocukları bulundu. Üç kız çocuğunu emniyete götürerek işlemlerinin ardından ailelerine teslim edilirken, küçük yaştaki kızları fuhşa zorladıkları öğrenilen S.B. ve N.D. isimli iki şahıs gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından, “Fuhşa aracılık etmek ve yer temin etmek” suçundan adliyeye sevk edildiler.

1 yorum yapılmış

  • Metin Yılmazdemir (12 yıl önce)
    Madmkine BOLU'DA YILIN ŞEREFSİZLERİNE ADAY KİŞİLER bunlar ismlerini niçin açık yazmıyosunuz. İsimleri görelim lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.