VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ADAYINDAN İNANILMAZ GAF!

3 Şubat 2014

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, otoparklarla ilgili basın kuruluşlarına ikinci kez açıklama ...

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, otoparklarla ilgili basın kuruluşlarına ikinci kez açıklama yaptı. Mısırlıoğlu, Boluspor’a gelir olarak giden otoparkları kaldıracağını ısrarla ifade ederek akıl almaz bir gafa imza attı. Mısırlıoğlu, “İhalelerle anılmayacak tertemiz bir Boluspor için kolları sıvayacağız” dedi. Ancak, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’na kimse Boluspor’un mazisiyle tertemiz bir camia olduğunu ve ayakta kalabilmek için göreve gelen yönetimlerin kaynak arayışlarında olduğunu hatırlatmadı. 

MEHTAP ÖZCAN MISIRLIOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başlan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Bolu’nun önemli caddelerinde Bolu Belediyesinin saati 3 lira olan otopark ücretleri konusunda son bir açıklama daha yaptı. Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ücretli otoparklar hususunda son bir açıklama daha yaparak “Ücretli otopark uygulamasına son vereceğiz” dedi.

Kesin bir dille konuyu ifade eden Mısırlıoğlu, şunları kaydetti;

“Öncelikle net bir şekilde bir kez daha belirtmek istiyorum ki Boluspor bizim en önemli markamız. Kurumlar üstü, siyasetler üstü gözbebeğimiz. Türkiye’nin hangi bölgesine giderseniz gidin konu döner dolaşır Boluspor’a gelir, başarılarına gelir. Türkiye’de her yurttaşımızın Boluspor’la ilgili bir anısına tesadüf edersiniz. Bu bağlamda Boluspor üzerinden bir tartışma olsun istemiyorum. Boluspor’un belediyenin halk üzerinde olumsuz intibalar yaratan icraatları yüzünden yıpranmasını kabul etmiyorum. Tekraren diyorum ki ücretli otoparklar halkı bezdirmiş, saat/3 lira olan ücretler halkı belediye üzerinden Boluspor ile karşı karşıya getirmiştir. Düşünebiliyor musunuz arabası ücretli otoparkta 3 saat kalan vatandaş 9 lira ödemektedir. Bu ailelerin bütçesine bir yüktür. Otopark görevlileri ile oto sahipleri arasında sık sık tartışmalar çıkmakta, hatta profesyonel çalışan Maraş’lı otopark firması vatandaşlarımızı icraya dahi vermektedir.”

“BU KARMAŞAYA SON VERECEĞİZ”

“Bu karmaşaya son vereceğiz” diye konuşan CHP Belediye Başkan Adayı, “Bu olumsuz tablodan, hem vatandaşları şiddetle rahatsız eden hem de Boluspor’u yıpratan bu uygulamaya son vereceğiz. Alternatif projelerle ücretli otopark uygulaması bitecek” diye konuştu.

BOLUSPOR’A ÖZEL BENZİN İSTASYONU

“Boluspor’a gelecek olursak; Boluspor’un geçici, palyatif çözümlere gereksinmesi yoktur. Otopark gelirlerinin yerine o gelirlerin çok fevkinde yeni çareler arayacağız, üreteceğiz. Örneğin Boluspor’un sabit gelirlere kavuşması için bir benzin istasyonu projemiz var. İlköğretim safhasında Boluspor Koleji var. Bolu Belediye Başkanlığı görevine başlar başlamaz bu iki projeye öncelik vereceğiz. Düşünsenize bir Boluspor Benzin İstasyonu, istasyon içerisinde Boluspor ürünlerini satan bir mağaza bunlar otopark ücretlerinin çok çok üstünde olan gelir olanakları.”

“BOLUSPOR KOLEJİ İÇİN YER TAHSİSİ YAPACAĞIZ”

“Boluspor’a desteklerimiz bunlarla da sınırlı olmayacak. Dönemimizde Boluspor sevgisi tekrar yeşerecek, Boluspor tekrar şanlı günlerine dönecektir. Bu konuda kararlıyız, buradan sevgili Boluspor taraftarlarına selamlarımı gönderiyorum.”

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    2 Şubat 2014 • 13:00
    Ne var bunda yani yandaşlık yapmak için başka bir şey bulun.
  • ismail tombul
    2 Şubat 2014 • 13:00
    büyük gaf diye yazmışsınız asıl gafı siz yapıyorsunuz oto park yüzünden başkana ve belediyeye küfür eden bir sürü insan var bir sürü park parası veriyorum diye bolu sporu düzgün bir gelire kovuştursalar daha iyi olmazmı vatandaşın kızmayacağı bir şeyler yapılsa ama yapamayız zor gelir isminiz özgür bolu ama hiçde alakanız yok bolu spor trilyon verseniz yine birşey olmaz ruh yok ruh.nedenmi donbay eti yer dombay yağı yediğimizden sizi kocca bolulular birazcık düşünün beyin jimlastiği yapın boşa atmayın.saygılar
  • kemal hatipoğlu
    4 Şubat 2014 • 13:00
    Ya sizin aklınız ermiyor hesaba,yada birilerine sempatik görünmek için yapıyorsunuz bu haberleri..Oturun hesaplayın yada aklı hesaba eren birine hesaplatın..Günde kaç saat park ücreti alınıyor ve yılda ne kadar toplanıyor bu para..VEEEEE BOLUSPOR'umuza yılda ne kadar ücret ödeniyor bu toplanan paradan..Dünyadan haberiniz yok sizin.O paralar kime ve nereye gidiyor...?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.