VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BESİM HOCA DA KÜKRERMİŞ!

4 Şubat 2014

Evinde Balıkesirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Boluspor’da Besim Durmuş rüzgarı esmeye başladı. Bugün yapılan idmanda ...

Evinde Balıkesirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Boluspor’da Besim Durmuş rüzgarı esmeye başladı. Bugün yapılan idmanda agresif tavırlarıyla dikkat çeken Durmuş, oyunculara sert uyarılar yaptı. Puanlar su gibi akıp giderken, Besim Durmuş'un yenice aklı başına geldi.  

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Ligde bir türlü aradığı seri galibiyetleri elde edemeyen kırmızı beyazlı takımı küme düşme korkusu sardı. En son geçtiğimiz hafta deplasmanda 2-0 öne geçtiği 1461 Trabzon maçından 3-3 beraberlikle ayrılarak galibiyeti kaçıran Boluspor’da tansiyon yükseldi. Bu hafta sonu kendi sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak olan Boluspor’da, zorlu maçın hazırlıkları başladı. İdmanda Teknik Direktör Besim Durmuş’un bir hayli gergin olması dikkat çekti. Futbolcuları saha kenarında toplayan Durmuş, “Çok basit goller yiyoruz. Saha içerisinde iyi gruplaşmalıyız. Çabuk oyundan düşüyorsunuz. İki farklı öne geçmişiz, kalemizi koruyamıyoruz. Gerekirse kırmızı kart bile göreceksiniz ama maçı kaybetmeyeceksiniz. Çünkü daha fazla kaybetme lüksümüz kalmadı. Burada kulüp başta olmak üzere herkesin parası gidiyor. En çok da emekler gidiyor. Aklınızı başınıza alın” diyerek sert uyarılar yaptı.

Konuşmanın ardından idmana başlayan oyuncular yarı sahada top çalışması yaptı. Daha sonra savunma oyuncuları, defans oyuncuları ve golcüler taktiksel maç oynadı. Antrenmanda 1461 Trabzon maçındaki performansıyla alkış alan İsmail Haktan Odabaşı, yine göz kamaştırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.