VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MISIRLIOĞLU SANAYİDE...

7 Şubat 2014

İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap ...

İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, 'Göreve geldiğimiz takdirde esnafımızın istemeği bir kararı yapmayacağız, bu konuda netiz' dedi.

İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile görüşen Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, esnafı dinledikten sonra bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı; 'İzzet Baysal Küçük Sanayimizde esnafımızla bir araya gelme şansı bulduk. Esnafımızla sohbet ederken, konuşurken; biliyorsunuz bu Sanayinin aslında geçmiş olduğu süreçlerden biraz bahsetmek istiyorum. Bundan yaklaşık 2 yıl önce bu Sanayinin kentsel dönüşümü hakkında yıkılma kararı almıştı Bolu Belediyesi. Sanayideki Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sanayi esnafımız Sanayinin yıkılmaması gerektiğini düşündüğü içinde bir proje hazırlayarak mahkeme süreci başlattılar. Mahkeme sonucunda ise sanayi esnafının istediği oldu. Sanayini kalması gerektiği kararı çıktı. Sanayi esnafımızın fikri alınmadan sanayide yaşayan esnafımızın istemediği bir kararı da burada uygulanmaması kararı da bir gerçek. Biz hep bu süreç içerisinde onların yanında olduk. Biz burada ki sanayici esnafımıza şu sözü verdik. İzzet Baysal Küçük Sanayinin olduğu bu bölge sanayi bölgesi olarak kalacaktır ve bu dükkanlarında bu şekilde kalması sağlanacaktır” dedi.

“ESNAFIN İSTEDİĞİNİ YAPACAĞIZ”

Tabi burada biraz bakımsız bir görüntü var. Bu konuda özelikle bir Belediye olarak bizler seçimi kazandığımızda, buranın çevre düzenlemesi yapılıp görsel anlamda da güzelleşmesi için elimizden gelenin yapılacağının sözünü verdik. Buradaki dükkan sahiplerini özellikle sundurmalar ile ilgili ve buradaki görsel gürültü kirliliğinin kalması ile ilgilide bir projeyle birlikte aynı projeye uyaraktan bu düzenlemelerin yapılması ile ilgilide bizler yerel yönetim olarak sözümüz veriyoruz. Esnafımızın istemeği bir kararı yapmayacağız, bu konuda netiz. Eğer bizler yerel yönetici olacak isek bizler halkımız ile birlikte hareket edeceksek öncelik onların kararı olacaktır. Ve çoğunluğun sesine göre de bizler uygulama yapmak zorundayız. Bolu'da yaşayan vatandaşların mutlu olması, esnafının yüzünün gülmesi ve çok daha rahat iş yapabilmesi açısından da sanayinin güzellemesine ihtiyaç duyuluyor. Bizler belediye başkanı olduğumuzda buranın düzenlenmesinde katkıda bulanacağımızın sözünü de veriyoruz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • engin
    9 Şubat 2014 • 13:00
    Mehtap hanım sen sanayi nasıl gittin ojelerin bozulmuştur :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.