VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ROMENLERE SÖZ VERDİ

25 Mart 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı Mahallesi’nde romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “'Biz ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Doğancı Mahallesi’nde romen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “'Biz bismillah deyip başlasak artık inşaatlar 1 sene içerisinde bitiyor. Verdiğim her sözün arkasındayım. Bütün Romen vatandaşlarımız ev sahibi olacak” dedi.

 Bolu Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Romen vatandaşlar için özel olarak yaptırılan 72 konutun kura çekiminde sadece 17 Romen vatandaşa konut çıkması üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Alaaddin  Yılmaz, roman vatandaşlarla bir araya gelerek geriye kalan aileler için de yeni bir yerde ev yapacaklarının müjdesini vatandaşlarla paylaştı.

"SÖZÜMÜN HER ZAMAN ARKASINDAYIM"

 Başkan Yılmaz, konutlar için yer ayarlandığı zaman sadece Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ortaklaşa bu konutları yapacaklarını ve çok daha ucuza yapabileceklerini belirterek şöyle devam etti:

'Biz bismillah deyip başlasak artık inşaatlar 1 sene içerisinde bitiyor. Şu anda yeni bir yerde Romen vatandaşların tamamını kapsayacak şekilde bir çalışmaya gireceğiz. Bunu da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşmelerimizde bakan onayladı. Biz size bütün aileleri konut sahibi yapmanın sözünü verdik. Ben bu sözümün her zaman arkasındayım.”

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    24 Mart 2014 • 14:00
    vay be şu bolulu olupta evi olmayanlar ne savmış.romanlar-suriyeliler ev sahibi oluyor helal olsun..göçmenleri bir ev sahibi yapalım bolulu evi olmayanlarada bakacaz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.