VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP MAZBATASINI ALDI!

8 Nisan 2014

CHP Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve İl genel Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Mazbata törenine CHP ...

CHP Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve İl genel Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Mazbata törenine CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın yanı sıra CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Alınan mazbatalardan sonra bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Gelecek seçimlere daha dikkatli çalışalım, daha olumlu taraflarımızı gösterelim, insanlarla tanışalım diye düşünüyorum” dedi.  

 CHP Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve İl genel Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Çok sayıda partilinin katıldığı mazbata alım töreni çıkışında bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Kazım Karsu şunları söyledi; “Mazbatalarınızı aldınız. Bugünden sonraki çalışmalarınızda Bolu ve Türkiye sosyal demokrat Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlere büyük görev düşmektedir” dedi. Karsu sözlerine şöyle devam etti:  Değerli arkadaşlarım, çok çalışma yaptınız, büyük gayret gösterdiniz. Hepinize bu gayretlerinizden dolayı saygılar sunuyorum, sevgiler sunuyorum, sizi kutluyorum. Belki çok başarılı olamadık ama arkadaşlar çok çalıştılar, çok çabaladılar. Belli yerlere gelebilme amacını kullandık ama karşımızdaki devlet güçlerini kullanan bir iktidar partisinin karşısında bu başarıyı sağladığınız için size ekstra teşekkür ediyorum. Mazbatalarınızı aldınız. Bugünden sonraki çalışmalarınızda Bolu ve Türkiye sosyal demokrat Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlere büyük görev düşmektedir. Bu görevi yaparken arkadaş, dost tanımayacaksınız, hiçbir menfaat tanımayacaksınız diye düşünüyorum. Hepinizi kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum. Seçim demek her şeyin bitmiş tarafı demek değildir arkadaşlar. Seçim bir tercihtir. Vatandaşımız tercihini böyle kullanmıştır. Gelecek seçimlere daha dikkatli çalışalım, daha olumlu taraflarımızı gösterelim, insanlarla tanışalım diye düşünüyorum. CHP’nin sosyal demokrat anlayışını belediye meclislerinde göstermenizi bekliyorum, umuyorum. Kazansın, kazanmasın belediye başkan adayımız insanüstü bir gayret sarf etti ama tercih böyleymiş. Demokrasilerde böyle olur. Fakat çalışma şartları eşit olmadığı için bazı kayıplarımız olmuştur.

 

“4 belediye başkanlığımızı kazandık”

Tüm ilçelerde, merkez ilçede, merkez ilçe başkanımız, diğer arkadaşlarımız, diğer ilçe başkanı arkadaşlarımız büyük gayretler ile eşit olmayan bu yarışı buraya kadar getirdi. Bende onlara yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yerde isteklerini karşılayabildim, bazı yerlerde karşılayamadım. Karşılayamadığım zaman benim bu gücüm bu kadar diye düşündüm. Ancak bu kadar yapabildik. 4 belediye başkanlığımızı kazandık. Arkadaşlarımla birlikte ilçe yönetimleri, il yönetimleri korkunç bir çalışma ile bu kadar imkânla bunu başardı. Bu hepinizin başarısı diye düşünüyorum. Bu çalışmayı hepinizin çalışması olarak düşünüyorum. Ufak tefek kırgınlıklar belki aramızda olmuştur bunu herkesin mazur göreceğini tahmin ediyorum. Çünkü imkanlarımız bu kadardı. Bir kişi düşünün arkasında devlet var, bir kişi düşünün arkasında hiçbir şey yok. İki gücün beraber yarışması eşit olmadığı için daha avantajlı olan kazanmak şansına sahip oluyor. Bizim ülkemizde bira da şans ve güç değil para gücü, maddi güç, devlet imkanları her şeyi bu hale getirdi diye düşünüyorum. Bu insanlarımızın ayakkabı kutularında topladıkları para yok. Karşı tarafın ayakkabı kutularında biriktirdikleri, belli yerlerden aldıkları para onları ancak buraya kadar getirdi. Ama bizim arkadaşlarımızın itibarlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum.

 

“Partinin tüm organları elinden gelen tüm çalışma gayretini sergiledi”

 CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ise bunun bir demokrasi yarışı olduğuna vurgu yaparak meclis üyesi arkadaşlarını kutladı. Mısırılıoğlu şöyle devam etti:

 "Bende meclis üyesi olarak 11 meclis üyesi arkadaşımızı ve yedekte kalan arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. Tabi bu bir demokrasi yarışıydı. Bizlerde elimizden geldiğince ekip ruhu ile hareket ettik. Partinin tüm organları elinden gelen tüm çalışma gayretini sergiledi. Bolu halkına kendimizi anlattık. Halkımızın takdiri saygı duyacağız ve her zaman için çalışma azmimizi ve hırsımıza devam edeceğiz. Tabi ki ben bundan sonra tüm meclis üyesi arkadaşlarımızın Bolu’nun yararına, Bolu’nun lehine ne varsa hangi konuda olursa olsun vatandaşın menfaatlerini dikkate alacak şekilde, vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde kararları alma noktasında masaya yumruklarını vuracağını biliyorum. Bu anlamda da tabi ki bende partimizin bir üyesi olarak, partimizin bir neferi olara arkadaşlarımızın bana ihtiyaç duyduğu her zamanda yanlarında olma sözü veriyorum. Basın mensubu arkadaşlarımı da bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmadıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.