VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEŞEKKÜRLER HOCAM...

13 Nisan 2014

Istanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan Boluspor’u 4 - 1 yendikleri maçın ardından, geride bıraktıkları ...

Istanbul BBSK Teknik Direktörü Cihat Arslan Boluspor’u 4 - 1 yendikleri maçın ardından, geride bıraktıkları maçları düşününce çok önemli bir maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldiklerini söyledi. Ayrıca Boluspor’a başarılar dileyen başarılı teknik adam “Dualarımız onlarla” diyerek bir kez daha Boluspor’a olan sevgisini dile getirdi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Cihat Arslan, "Allah'a şükürler olsun çok önemli virajlardan geçtik. Geride bıraktığımız maçları düşününce çok önemli maratonun sonuna tatlı bir şekilde geldik. Ama tabii ki matematiksel olarak bitmedi. Çok büyük bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı haftaya inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.

Hiçbir maçı kolay görmediğini dile getiren Cihat Arslan, "Çünkü bu ligde herkes herkesi yenebilir. Boluspor da zor günler geçiriyordu. Bir çıkıştaydı. Zor maçtı; ama sonu güzel bitti. Oyuncularımı şimdiye kadar gösterdikleri performanstan ve özveriden dolayı tebrik ediyorum. Boluspor'da da çalıştım güzel günlerimiz oldu. Beraber çok şey de başarmıştık. Onlara da başarılar diliyorum. Dualarımız onlarla." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.