VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'Yİ KARIŞTIRAN ZİYARET

25 Nisan 2014

Yerel seçimlerden önce Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve partinin üst kademesine ağıza alınmayacak iftiralar ...

Yerel seçimlerden önce Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve partinin üst kademesine ağıza alınmayacak iftiralar atan Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci ve gazetenin Genel Yayın Yönetmeni  ayrıca Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan’ın İl Genel Meclisi’nin çiçeği burnunda Başkanı Yaşar Yüceer’i makamında ziyaret ederek röportaj yapması partiyi ayağa kaldırdı. AK Parti’nin üst kademesi yaşanan bu ziyarete ve kabule tepkili…

AK Parti Bolu Teşkilatı’nda son günlerde ziyaret ve fotoğraf tartışması yaşanıyor. Yıllardır AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ağza alınmayacak sözler kullanan Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci ve gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ayrıca Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan’ın İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’i makamında ziyaret etmesi partide ve yapılan röportajı gazetede yer alması bazı partilileri ayağa kaldırdı.

AK Parti’nin önde gelenleri, “Yıllardır partinin belediye başkanına, il başkanına, milletvekillerine iftira ve hakaret eden bu kişilerin makama kabul edilmesini ve röportaj verilmesini anlayamıyoruz” diyerek tepki gösterdiler. Bazı partililerin bir araya gelerek ziyaretin ne amaçlı yapıldığını kamuoyu ile paylaşılmasını istedikleri ifade edildi.

2 yorum yapılmış
  • Adem yavuz
    24 Nisan 2014 • 11:00
    Büyük gazetecilik başarısı.Keşke dosyaları hazırlayanlarıda öğrenip haber yapsaydınız.
  • Adem yavuz
    25 Nisan 2014 • 11:00
    Dosyaları hazırlayanlar Alaaddin başkanın yanındakilermiş öğrendim yakında patlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.