NACİ KESKİN'İN KATİLİNE MÜEBBET!

İşadamı Naci Keskin'i öldürmek suçundan yargılanan Hakan Y. mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

NACİ KESKİN'İN KATİLİNE MÜEBBET!
Paylaş
A-A+ Paylaş

İşadamı Naci Keskin'i öldürmek suçundan yargılanan Hakan Y. mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kararı duyan Yılmaz’ın ilk tepkisi; “İdam bari verseydiniz” oldu. Buna karşın Hakim de “İdam cezası olsaydı verirdik” şeklinde cevap verdi. 

 Geçtiğimiz yıl 8 Haziran’da vücuduna aldığı 61 bıçak darbesi ile öldürülen iş adamı Naci Keskin’in katil zanlısı Hakan Yılmaz mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık mahkeme salonuna cezaevinden telekonferans sistemiyle katıldı. Daha önceki duruşmalarda olduğu gibi cinayeti yine kendisinin işlemediğini tekrarlayan Hakan Yılmaz, “Gerçek katillerin bulunmasını istiyorum" diyerek kendini savundu.

DELİLER ONU GÖSTERİYOR

Maktulün Avukatı Sinan Barut, Adli Tıp raporları doğrultusunda 17’si öldürücü, 15’i savunma amaçlı ve geri kalanı cilt ve cilt altı kesiği olmak üzere 65 bıçak darbesi bulunduğunu hatırlatarak, sanığın taammüden ve canavarca işlemiş olduğu bu cinayetten ötürü en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.  Mahkeme heyeti elde edilen bütün delillerin cinayeti Hakan Yılmaz’ın işlediği yönde tereddüt bırakmayacak nitelikte olduğunu belirterek kararını açıkladı.

“İDAM OLSA VERİRDİK”

 Mahkeme heyeti tarafından ağırlaştırılmış müebbet ve artı 13 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyan Yılmaz, önce davanın sonuçlandığına önce inanamadı ve daha sonra; “İdam bari verseydiniz” diyerek hakime tepki gösterdi. Buna karşın Hakim’de; “İdam cezası olsaydı verirdik” şeklinde yanıt verdi.

2 yorum yapılmış

  • aydin KARAOSMAN (12 yıl önce)
    Vay naci abimm. mekanin cennet olsun macaristanda cok ekmegini yedik allah razi olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • bolulu (12 yıl önce)
    Az bile keşke olsa saygin is adamı öldürdün yetmez gibi kaç bıçak darbesi yapmışsın ailesine açıyorum
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.