"15 YAŞINDAKİ ÇOCUK ORADA OLMAMALI"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Soma'da meydana gelen facianın ardından ilk değerlendirmesini yaptı.

Paylaş
A-A+ Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Soma'da meydana gelen facianın ardından ilk değerlendirmesini yaptı. Çelik, "Çok büyük bir acı, 15 yaşında bir çocuk orada olmamalı, araştırıyorum" dedi.

 "YARIN SOMA'YA GİDECEĞİM"

Çelik, bakanlık olarak ilk andan beri orada olduklarını, kendisinin de yarın (Perşembe) cumhurbaşkanı ile Soma'ya gideceğini açıkladı. Çelik, "Bu çok büyük acı, şimdi müfettişlerimiz ocak defterlerini araştırıyor. Hangi konuda ne yapılmış, ne yapılmamış, eksik var mı diye. Bu çok önemli bir veridir. Benim bakan yardımcım ve tüm yöneticilerim orada.

 "15 YAŞINDA ÇOCUK ORADA OLMAMALI"

Madende 13 adet kadrolu iş güvenliği elemanı var. Bunlar iş güvenliği yasasıyla sağlandı. 15 yaşında bir çocuğun maden ocağında ne işi vardı. Tüm bunları araştırıyoruz. Allah kimseye vermesin bundan büyük acı yok" dedi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.