VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'YIKILMAM' DİYORDU TEPETAKLAK GİTTİ

4 Haziran 2014

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Haziran ayı sonunda görevinden istifa edeceğini yakın çevresine söylediği ...

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Haziran ayı sonunda görevinden istifa edeceğini yakın çevresine söylediği ifade edildi. Sosyal medyada yazdığı yazılar ve parti içindeki radikal çıkışlarıyla istenmeyen adam ilan edilen Yıkılmaz’ın yerine kimin geçeceği ise merak ediliyor.

Bolu’da aykırı bir ismin daha siyaset sahnesinden çekilme zamanı geliyor. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz parti içinden gelen yoğun tepkiler üzerine Haziran ayının sonunda istifasını vereceği kulaktan kulağa konuşuluyor. Yıkılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin kendisini il disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından parti içinde iyiden iyiye köşeye sıkıştı.

İL BAŞKANI İLE ARALARI AÇIK

Zaten İl yönetimi ile merkez ilçenin birbirlerinin yüzüne bakmadığı partide Yıkılmaz gerginliği had safhaya çıkmış durumda. Hüseyin Yıkılmaz’ın 10 bin farkla biten yerel seçim mağlubiyeti sonrasında Milletvekili Tanju Özcan ile birlikte bütün şimşekleri üzerine çektiği herkes tarafından biliniyor. Yıkılmaz’ın İl Başkanı Kazım Karsu ile aralarının seçim çalışmalarından bu yana açık olması partide huzursuzluğa neden oluyor. Hüseyin Yıkılmaz’ın istifa etmesi durumda göreve kimin geleceği ise merak ediliyor. 

ÇOK AĞIR SÖZLER YAZMIŞTI

Hüseyin Yıkılmaz’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar kamuoyunda uzun süre tartışıldı. Yıkılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin için yazdığı, “Şer ittifakının kifayetsiz müfterisi, Kıbrıscık'ın yüzkarası fırsatçı lümpeni, Parti tüzüğünü dahi okumamış kudretli goşist, Hiyanet çetesinin zavallı iblisi” ifadeleri parti de kıyametleri koparmıştı.

BEBİŞİM UNUTULMADI

Yıkılmaz’ın zamanın AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın için kullandığı “Bebişim” sözü parti de ve kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Son olarak Köroğlu Televizyonu Kameramanı Sercan Ateş’in facebook’ta paylaştığı, “İnsanoğlu, kıyamet gününde; gençliğini nerede ve ne suretle harcadığından, yaptığı işleri ne maksatla yaptığından, malını nerede ve nasıl kazandığından, nerelere sarf ettiğinden, vücudunu ve sıhhatini nerede ve ne surette yıprattığından sorguya çekilmedikçe yerinden ayrılmaz” sözlerinin yer aldığı hadise, “Hiç mi şansımız yok ya hocam, kurtarma yazılısı filan…” sözleri bardağı taşıran son damla oldu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.