4 İLÇEYE OPERASYON...

AK Parti Bolu teşkilatından hareketli saatler yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre 4 ilçe teşkilatı genel merkez ...

4 İLÇEYE OPERASYON...
Paylaş
A-A+ Paylaş

AK Parti Bolu teşkilatından hareketli saatler yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre 4 ilçe teşkilatı genel merkez tarafından görevden alınacak.

Ak Parti Genel Merkezi, 30 Mart Yerel Seçimleri sonuçları üzerinden yaptığı değerlendirmeler sonunda, Bolu’da 4 teşkilat başkanını görevden alma kararı verdi. Ak Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, Ak Parti, CHP karşısında mağlubiyet alınan noktalarda görev değişikliğine gitme kararı aldı.

KAYBEDİLEN YERLER DEĞİŞİYOR

Parti genel merkezinin, 30 Mart’ta CHP’nin kazandığı Mudurnu, Mengen, ve Kıbrıscık ilçelerinin yanı sıra Göynük ilçe teşkilatını da görevden alacağı öğrenildi. Ak Parti’de önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen bu değişiklik iddiaları Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek tarafından da doğrulandı. Görevden alınacak teşkilatlar hakkında yorumda bulunmayan Coşkunyürek, Adil Esen’in başkanlığını yaptığı Bolu Merkez’de ise değişiklik yapılmasının gündemde olmadığını söyledi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.